Ege Postası
Geri

Karabağlar'da Nasreddin Hoca polemiği

AK Parti Karabağlar Danışma Meclis toplantısı AK Parti Millet vekili İlknur Denizli ve İl Başkanı Ömer Cihat Akay, İl Başkan Yardımcısı Nazmi Kalyoncu, İl genel meclis üyeleri ve belediye meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleşti.
Karabağlar'da Nasreddin Hoca polemiği
Haberler / Yerel Politika
4 Şubat 2013 Pazartesi 13:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  Denizli Karabağlar'ın seçimlerde AK Partiye geçeceğini belirterek, '' Karabağlar'ın oyları büyükşehir belediye başkanını AK Parti'den çıkarmaya yarayacak ''dedi. Toplantıda Has Parti ve Saadet Partisi'nden AK Parti'ye geçen üyelere de parti rozeti takıldı.

Toplantıda Karabağlar HAS Parti İlçe Başkanı İbrahim Topaloğlu ve 36 kişiden oluşan yönetim kurulu üyeleri ile saadet patisinden bazı üyeler AK Parti'ye geçti. AK Parti'ye geçti.

Seçim çalışmaların da kapı kapı dolaşıldığını dile getiren Denizli,'' Karabağlar Belediyesi'nin ne kadar başarısız biz yönetim bence CHP'li belediye başkanı da öğrendi. Bu nedenle ilçeye Nasreddin Hoca heykeli yapma gereği duydu. Biz fıkralara konu olacak bir Karabağlar değil, yaşanacak bir Karabağlar yaratma hedefindeyiz Aynı şeyi İzmir İçin düşünüyoruz. AK Parti,Karabağlar'da önümüzdeki seçimin galibi olacaktır. Ama böyle olacak diye rehavete kapılmamalıyız. Karabağlar'da alacağımız oylar büyükşehire yansısın ve oraya da alalım her bir oy altın değerindedir.''dedi.

Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Kadir Uçar, ''Karabağlar'da seçimi almamız için hiçbir nedenimiz yok. Gece gündüz Karabağlar halkı için çalışıyoruz. AK Parti Belediyeciliğini yerinde görüp, incelemek için, partimizin yönettiği belediyelere ziyaretler düzenliyoruz. Seçim'den sonraki devre için çalışmalara başladık. Hem ilçe yönetimimi hem de partilimiz olsun olmasın gelip bizimle AK Parti Belediyeciliğini yerinde görmek isteyen herkesi bekliyoruz''dedi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası