Ege Postası
Geri

Karabağlar'da aday adayları kol-kola

AK Parti Karabağlar İlçe Yönetimi Karabağlar Belediyesi Başkan Aday Adayları ile birlikte Balçova Termal Otelde akşam yemeği düzenledi.
Karabağlar'da aday adayları kol-kola
Haberler / Yerel Yönetimler
13 Kasım 2013 Çarşamba 12:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 İZMİR-AK Parti Karabağlar, İlçe Başkanı Av. Erol Körüklü, Teşkilat Başkanı Muhammet Ahmet Tatar, Yerel Yönetimler Başkanı Bünyamin Demir, Mali İşler Başkanı Nedim Mutlu, Siyasi ve Hukuk İşler Başkanı Ahmet Öziri'den oluşan yönetim heyeti Karabağlar Belediyesi Başkan Aday Adaylığını açıklayan İl Başkan Yardımcısı İl Genel Meclis Grup Başkanvekili Nazmi Kalyoncu, teşkilatta görev yapmış, Hüsniye Erdoğan Çoban, Harun Özdemir, Osman Sakman, Erol Sevgican, Bilal Doğan,Aykut Dikancik, ve Serhat Mustafa Şener'i akşam yemeğinde bir araya getirdi.

Marmaray'ın açılışı iöçin İstanbul'da bulunan İbarahim Bengi telefon bağlantısı ile toplantıya katıldı.

 Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Av. Erol Körüklü Aday Adaylarımızla birlik beraberlik amacıyla akşam yemeğinde buşuştuk. Krabağlar'da AK Parti oldukça başarılı, fakat ne olursa olsun çalışmalarımza son derece hızlı ve ve proğramlı bir şekilde devam ediyoruz. İlçe Olarak bütün adaylarımıza eşir davranıyoruz. Genel Merkezimizin göstereceği adayın arkasında Karbağlar'ı almak için var gücümüzle çalışacağız. Teşkilatlar hizmet için vardır'' dedi.

 Toplantıya katılan 9 aday adayıda, düzenlenen organizasyon için İlçe Başkanı Erol Körüklü'ye teşekkür ederek, Genel Merkezin seçtiği Aday'ın arkasında, Aday'dan daha çok çalışma sözü verdiler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası