Ege Postası
Geri

Karabağlar’da “Yeryüzü Sofrası”

Karabağlar Belediyesi birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu daha da güçlendirmek için Onbir Ayın Sultanı Ramazan Ayı’nda önemli bir etkinliğe daha imza atıyor.
Karabağlar’da “Yeryüzü Sofrası”
Haberler / Yerel Yönetimler
7 Haziran 2016 Salı 10:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Perşembe günü Uğur Mumcu Parkı’nda gerçekleştirilecek etkinlikte, “Yeryüzü Sofrası” kurulacak ve vatandaşlar iftarlıklarını evlerinden getirerek birlikte paylaşacaklar. İftarın ardından İslamcı Yazar R. İhsan Eliaçık’ın katılacağı bir söyleşi de gerçekleşecek.

Günümüzün Halil İbrahim Sofrası olarak değerlendirilen Yeryüzü Sofrası, Karabağlar’da kurulacak. Karabağlar Belediyesi tarafından Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek olan programda, etkinliğe katılacak olanlar kendi kaşığıyla başkasının kalbini ve gönlünü doyuracak.

İftarın ardından son dönemin en gözde yazarlarından biri olan özellikle Twitter’da yaptığı paylaşımlarla fenomen olan R. İhsan Eliaçık’ın katılımıyla bir söyleşi gerçekleşecek. 9 Haziran Perşembe  günü iftar saati’nde başlayacak olan etkinliğe tüm Karabağlarlı vatandaşlar davet edildi.

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası