Ege Postası
Geri

Karabağlar’da dar gelirliye sıcak çorba servisi

Karabağlar Belediyesi, geçtiğimiz yıl hizmete açtığı aşevini büyüttü. Bozyaka Pazaryeri Sosyal Kompleksi’ndeki aşevinde her sabah vatandaşlara ikram edilen sıcak çorbadan artık daha fazla kişi yararlanıyor.
Karabağlar’da dar gelirliye  sıcak çorba servisi
Haberler / Yerel Yönetimler
7 Ocak 2014 Salı 15:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Geçtiğimiz yıl Bozyaka Pazaryeri’ndeki aşevinde başlayan sıcak çorba ikram servisi, Cennetçeşme ve Limontepe’ye de taşındı. Dağıtım noktalarında sabah saatlerinde yapılan çorba servisleri, dar gelirli vatandaşların içini ısıttı. Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, ilçenin farklı semtlerinde aşevi dağıtım noktalarının artırılarak daha geniş kesime ulaşılmasını hedeflediklerini belirtti.
Toplumsal dayanışmanın kültürümüzdeki en güzel örneklerinden biri olan aşevi geleneğini Karabağlar’da yaşattıklarını belirten Kürüm, “Aşevimizde ve ona bağlı çorba dağıtım noktalarında yılın 365 günü sabah 06.00 ile 10.00 saatleri arasında vatandaşlarımıza sıcak çorba servisi yapıyoruz. İlk aşamada Bozyaka Pazaryeri Sosyal Kompleksi’nde çorba ikramı başlatmıştık. Bu hizmetimiz Cennetçeşme ve Limontepe’deki dağıtım noktalarına da taşındı. Her sabah 200’ü aşkın kişi sıcak çorbasını ücretsiz olarak içebiliyor” diye konuştu.

İKRAMLAR VE DAĞITIM NOKTALARI ARTACAK
Sıcak çorba hizmetinin önümüzdeki günlerde Eskiizmir, Karabağlar gibi ilçenin farklı noktalarında da verileceğini belirten Kürüm, daha çok insana ulaşmayı hedeflediklerini belirtti. Kürüm, “Amacımız sosyal dayanışmayı güçlendirmek. Halkımızın buna ihtiyacı var. İstiyoruz ki ihtiyacı olan insanlar, hiç değilse sıcak bir çorba içerek güne başlasınlar” dedi.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası