Ege Postası
Geri

Karabağlar’da doğa ve hayvan sevgisini çocuklara aşılıyorlar

Karabağlar Belediyesi çevre duyarlılığını arttırma ve doğayı koruma kapsamında gerçekleştirdiği projelerine bir yenisini daha ekledi. Çocuklara çiçek ve hayvan sevgisini aşılamayı hedefleyen belediye, “Doğal Yaşamı Koruma Projesi”ni hayata geçirdi.
Karabağlar’da doğa ve hayvan sevgisini çocuklara aşılıyorlar
Haberler / Yerel Yönetimler
4 Haziran 2015 Perşembe 10:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Proje kapsamında Karabağlar Belediyesi Fidanlığı ve Veteriner İşleri Müdürlüğü’nde iki ayrı etkinlik düzenlendi. Her iki etkinliğe de Emrullah Efendi İlkokulu 4. sınıf öğrencileri katılarak keyifli dakikalar geçirdiler. Projenin ilk bölümü olan ‘Çocuklar Çiçeklere Benzer’ sloganıyla gerçekleşen etkinlikte, çocuklar çiçek fidanlarını saksılara dikerek çiçeklerin can suyu denilen ilk sulamasını gerçekleştirdiler.

Hayvan dostu çocuklar
Fidanlıkta düzenlenen etkinliğin ardından çocukların ikinci durağı Karabağlar Belediyesi Hayvan Barınağı oldu. “Hayvan Dostu Çocuklar” sloganıyla gerçekleşen etkinlikte,  çocuklar kedi ve köpeklerle ilgili merak ettikleri soruları Veteriner İşleri Müdürü Murat Aras ve veteriner hekimlere sordu. Çocuklar daha sonra yavru köpekleri severek keyifli dakikalar geçirdiler. Etkinlik sonunda çocuklara hayvan sevgisini bilinçlendirmek amacıyla veterinerlik el kitabı hediye edildi.
 
 
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası