Ege Postası
Geri

Karabağlar’da işgaliyeye izin yok

Karabağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Karabağlar Yunus Emre Mahallesi Sırrı Atalay Caddesi’nde denetim yaptı. Ekipler kaldırım üzerinde bulunan, trafiği ve yaya geçişini engelleyen levha, saksı, reklam tabelası, elektronik tartıları ile seyyar satıcıların tezgahlarını topladı.
Karabağlar’da işgaliyeye izin yok
Haberler / Yerel Yönetimler
18 Aralık 2014 Perşembe 10:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karabağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve Trafik Denetleme Şube ekipleri ile birlikte Karabağlar’da trafik akışının yoğun olduğu Yunus Emre Mahallesi Sırrı Atalay Caddesi’nde denetim yaptı, kurallara uymayan esnafı uyardı.

Karabağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede herkesin huzurlu ve sağlıklı bir ortamda yaşaması, trafik kazaları ve kaldırım işgallerine neden olacak unsurları ortadan kaldırmak için bu denetim ve uyarıları yaptıklarını belirtti. Denetimler 1 ay boyunca tüm Karabağlar ilçesinde yapılacak. 
Zabıta Müdürlüğü ekipleri ayrıca, 6 karakol ve 87 zabıta memuruyla sabahtan gece 23’e kadar vatandaş şikayetlerini almaya ve bu doğrultuda çalışmalarına devam edecek.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası