Ege Postası
Geri

Karabağlar’ın basketbol antrenörüne ödül

Karabağlar Belediyesi Spor Kulübü Basketbol Antrenörü Nezihe Akdeniz Osman Solakoğlu Basketbolla Topluma Hizmet Ödülü’nü kazandı.
Karabağlar’ın basketbol antrenörüne ödül
Haberler / Yerel Yönetimler
30 Ocak 2014 Perşembe 15:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından Türk basketboluna uzun yıllar hizmet etmiş eski federasyon başkanı Osman Solakoğlu adına düzenlenen ödülün bu yılki sahibi Karabağlar Belediyesi Spor Kulübü Basketbol Antrenörü ve Beden Eğitimi Öğretmeni Nezihe Akdeniz oldu. 14 aday arasından ödüle layık görülen Akdeniz özellikle kız çocuklara ve kadınlara basketbolu sevdirecek ve onları bu sporda ön plana çıkaracak önemli çalışmalar yaptı. Antrenör Akdeniz’in çalıştırdığı takımlar küçük kızlar kategorilerinde Türkiye dördüncülüğü ve ikinciliği, liseler arası müsabakalarda ise Türkiye ikinciliği başarıları elde etti. Nezihe Akdeniz’in yetiştirmiş olduğu oyuncular arasında milli sporcular Bahar Çağlar ve Tuğçe Canıtez de bulunmaktadır. Başarılı Antrenör Karabağlar Belediyesi Spor Kulübü’nde de Basketbol dersleri vermekte ve kulübe önemli başarılar kazandırmaktadır.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası