Ege Postası
Geri

Karabağlarlı çocukların tarım turu

Karabağlar Belediyesi, Karabağlar Belediyesi Eğitim Merkezi'nde(KARBEM) eğitim gören 21 başarılı öğrenciyi bir günlüğüne tarım kampına götürdü.
Karabağlarlı çocukların tarım turu
Haberler / Yerel Yönetimler
31 Ocak 2015 Cumartesi 11:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Türkiye'de giderek azalmaya yüz tutan tarım ve hayvancılığın gelişmesine katkı sağlamak ve bu meslekleri genç kuşaklara göstermek amacıyla belediye tarafından oluşturulan tarım kampı, Karabağlar'da ikamet eden çocuklar tarafından ilgi ile karşılandı. Çocuklar ilk olarak Menderes'te bulunan süt mandırasına giderek peynirin nasıl yapıldığını ayrıntılı olarak izledi, ardından da Bayındır Çiçek Kooperatifi’ne giderek seraları gezdiler. Çiçekler hakkında bilgi sahibi olan çocukların son durağı ise Tire Süt Kooperatifi oldu. Burada yetkililerle birlikte hayvan çiftliğine giden çocuklar hayvanları bol bol sevdiler ve izlenimlerini defterlerine yazarak notlar aldılar.

Tarım kampı çok yararlı oldu

Karabağlar Belediyesi meclis üyeleri Tuncer Polat ve Kazi Uzun'un da eşlik ettiği tarım kampının çok yararlı geçtiğini belirten öğrenciler kendilerine bu imkanı sağlayan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'na da teşekkür ettiler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası