Ege Postası
Geri

Karaburun’da adaylaşamayanlar ziyareti provoke etti: Balcı’dan ‘birleştirici’ mesajlar

Karaburun Belediye Başkan Adayı Nurşen Balcı, CHP Karaburun İlçe örgütünü ziyaret etmek istedi. Ancak Balcı, ilçe önünde adaylığını protesto eden bir grup ile karşı karşıya kaldı. Balcı, protestoyu aday adaylarının organize ettiğini ve belediye çalışanlarının da protestocular içerisinde olduğunu aktardı.
Karaburun’da adaylaşamayanlar ziyareti provoke etti: Balcı’dan ‘birleştirici’ mesajlar
Haberler / Yerel Politika
1 Şubat 2024 Perşembe 16:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

BERİVAN KAYA/EGEPOSTASI- 31 Mart 2024 yerel seçimlere sayılı günler kala siyasi partilerde adaylık mesaisi tamamlanmak üzere…

CHP MYK ve Parti Meclisi İzmir’e özel düzenlediği toplantıda İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayını ve 30 ilçe başkan adayını açıkladı.

Karaburun Belediye Başkan Adayı ise, CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Nurşen Balcı oldu.

Balcı bugün CHP Karaburun İlçe örgütünü ziyaret etmek istedi. Ancak Balcı, ilçe önünde adaylığını protesto eden bir grup ile karşı karşıya kaldı.

Ege Postası’na demeç veren Balcı, protestoyu aday adaylarının organize ettiğini ve belediye çalışanlarının da protestocular içerisinde olduğunu aktardı. 

"BELEDİYE ÇALIŞANLARI PROTESTO ETTİ" 

Karaburun Belediye Başkan Adayı Nurşen Balcı açıklamasında, “Bir protesto oldu ama bunlar maalesef ki adaylaşamayan arkadaşların düzenlediği bir durum. Farklı şeyler vardı. Esnaf, halk yoktu. Hoş değildi. Protestocuların içinde belediye çalışanları da vardı. Biz hepimiz Cumhuriyet Halk Partiliyiz. Biz Karaburun’da CHP’nin bayrağının dalgalandırmaya devam edeceğiz. Ben bunun bir bayrak yarışı olduğunu biliyorum. Hepimiz birlikteyiz ve birlikteysek güçlüyüz. Biz Karaburun’da açık ara seçimi alacağız. Ben bu konuda çok iddialıyım. Ben çok seçim geçirdim. 30 ilçenin 30’unda da çalışmış bir il başkanıyım. Referandumda İzmir’de 30 ilçenin 30’unda da ‘hayır’ı çıkarmış olan insanlarız. Ben Karaburun halkının duyarlılığına inanıyorum.   Her şeyin de güzel olacağını düşünüyorum” ifadelerine yer verdi.

"KAZANIR MIYIZ, BİLEMİYORUM' 

CHP Karaburun İlçe Başkanı Erdal Subaşı ise protestonun ilçe örgütü ile ilgili olmadığını belirterek, "Gençlerimizden protesto edenler oldu. Biz görüşmemizi yaptık. İlçe yönetimiyle de görüştü. Arabasına bindirdik ve yolladık. İlçe örgütü protesto etmedi. Ben elimden geldiğince mani olmaya çalıştım. Seçimi kazanıp kazanmayacağımızı bilmiyorum. Biz seçimi kazanmak için çalışacağız" dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası