Ege Postası
Geri

Karacabey'de fırınlar denetleniyor

Bursa Karacabey Belediyesi zabıta ekipleri, Ramazan dolayısıyla fırın ve pastane denetimlerini sıklaştırdı. Gıda mühendisi eşliğinde gerçekleşen denetimlerde sağlık ve eğitim unsurları denetlenerek gerekli yasal uyarı ve cezai işlemler...
Karacabey'de fırınlar denetleniyor
Haberler / Genel
19 Temmuz 2013 Cuma 14:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa Karacabey Belediyesi zabıta ekipleri, Ramazan dolayısıyla fırın ve pastane denetimlerini sıklaştırdı. Gıda mühendisi eşliğinde gerçekleşen denetimlerde sağlık ve eğitim unsurları denetlenerek gerekli yasal uyarı ve cezai işlemler uygulanıyor.

    Denetimlerde gramaj, personelin kişisel temizliği, hamur bezleri, işyeri temizliği, çalışma şartları, hijyen eğitim ve sertifikalarının inçelendiğini dile getiren Zabıta Müdürü Ayhan Aksoy, ilçede faaliyet gösteren fırınların yapılan denetimlerde bu zamana kadar vatandaşın sağlığını doğrudan tehdit eden bir unsurla karşılaşmadıklarını ifade etti. Ayhan Aksoy, sadece bazı işyerlerinde ikazlarda bulunulduğunu ve eksiklerin giderildiğini tespit etmek için kısa sürede bu yerlerin tekrar denetleneceğini söyledi.

    Fırınların ardından bayrama kadar pastane denetimlerinin de yapılacağını dile getiren Belediye Başkanı Ergün Koç ise vatandaşların bayrama gıda konusunda gönül rahatlığıyla girebileceklerini, bunun için sıkı çalıştıklarını ifade etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası