Ege Postası
Geri

Karakayalı’dan Vali Köşger’e Kemalpaşa Metrosu için destek çağrısı

Kemalpaşa Beldiye Başkanı Rıdvan Karakayalı’dan, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’e Kemalpaşa metrosu için seslendi. Karakayalı, Kemalpaşa metrosu için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in elinden geleni yaptığını belirterek hükümete destek çağrısında bulundu.
Karakayalı’dan Vali Köşger’e Kemalpaşa Metrosu için destek çağrısı
Haberler / Yerel Yönetimler
8 Haziran 2023 Perşembe 15:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI-Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesinde İtfaiye İstasyonu Hizmet Binası açılışı gerçekleştirildi. Açılışa İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger katılım sağladı. Törende konuşan Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Kemalpaşa metrosunun hükümet ayağı için İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’e seslendi.

Başkan Karakayalı, ‘’Belediye başkanımız tüm engellere rağmen elinden geleni yapıyor. Hükümet ayağında da bu metroya destek olursanız çok teşekkür edeceğim. Bununla İzmir trafiği nefes alacaktır. Bununla birlikte Kemalpaşa’mız da nefes alır’’ ifadelerini kullandı.

‘’KEMALPAŞA NEFES ALIR’’

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, itfaiye binasının Kemalpaşa’dan organize sanayiye taşındığını hatırlatarak, “Buraya çok güzel bir bina yapıldı. Kemalpaşa da bilindiği üzere iki organize sanayi bölgemiz var. Kemalpaşa'ya insanlar çok fazla gelip gidiyor. Öncelikle bu tesis kazandırıldığı için çok teşekkür ediyorum. Binlerce insan buraya geliş gidiş yapıyor. Burada esas mesele taşımadır, insanların İzmir’e geliş gidişidir, trafiktir. Bir metronun olması için büyükşehir belediye başkanımız ‘Doğu’da niye olmasın’ dedi. Bir de buradaki insanların çoğu İzmir’e gidiyor, trafik oluşuyor. Metronun hızlandırılması için sayın valimize de çağrıda bulunmak istiyorum. Belediye başkanımız tüm engellere rağmen elinden geleni yapıyor. Hükümet ayağında da bu metroya destek olursanız çok teşekkür edeceğim. Bununla İzmir trafiği nefes alacaktır. Bununla birlikte Kemalpaşa’mız da nefes alır’’ dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası