Ege Postası
Geri

Karaman Sabah Dershanesi, LYS’de başarısını tescilledi

Karaman Sabah Dershanesi bugün açıklanan LYS yerleştirme sonuçlarına göre kitlesel başarıda istikrarını koruyarak il birincisi oldu. Dershane Müdürü Ahmet Eraslan, YGS'deki başarılarının ardından yerleştirmede de 28 tıp fakültesi, 11...
Karaman Sabah Dershanesi, LYS’de başarısını tescilledi
Haberler / Genel
26 Temmuz 2013 Cuma 15:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karaman Sabah Dershanesi bugün açıklanan LYS yerleştirme sonuçlarına göre kitlesel başarıda istikrarını koruyarak il birincisi oldu.

Dershane Müdürü Ahmet Eraslan, YGS'deki başarılarının ardından yerleştirmede de 28 tıp fakültesi, 11 hukuk, 42 diş hekimliği-sağlık ve 54 mühendislik, 15 PDR, 67 öğretmenlik, 51 din kültürü ve ilahiyat, 21 fen edebiyat, 68 İİBF ve 87 diğer bölümler olmak üzere öğrencilerinin yerleştiğini söyleyerek farklarını ortaya koyduklarını dile getirdi. Eraslan, geleneksel hale başarılarının altında yatan sebebin öğrencilerinin istikrarlı ve öğretmenlerinin de özverili şekilde yapılan bir program çerçevesinde çalışma olduğuna dikkatleri çekerek yeni dönemde de bu çizgiyi koruyacaklarını belirtti.

Eraslan, öğrencilerin bu başarısında emeği geçen okul idareci ve öğretmenlerini dershane idareci ve öğretmenlerini tebrik ederek kazanan öğrencilere kazandığı illerde yardımcı olacaklarını söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası