Ege Postası
Geri

Karamık Gölü'nde yangın!

 Afyonkarahisar'ın Çay ilçesindeki Karamık Gölü'nde kamışlık alanda yangın çıktı.
Karamık Gölü'nde yangın!
Haberler / Ege
11 Mart 2026 Çarşamba 14:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Karamık Gölü'nde dün sabah erken saatlerde yangın çıktı. Yaklaşık 1 hektarlık sazlık alanın zarar gördüğü yangına, gölün yapısı nedeniyle dışarıdan müdahale yapılamadığı öğrenildi. Kaymakam Hasan Hüsnü Türker, "Yangın zeminde devam ediyor. İtfaiye içeri giremiyor. Doğa Koruma ve Milli Parklar Bolvadin Şube Şefliği'ne bilgi verdik" dedi.

Koçbeyli muhtarı Arif Ayhan da "Sabah namazdan sonra dışarı çıktım. Hava almak için göl kenarına giderken dumanı farkettim. Önceleri kaçak avcılar ateş yaktı zannettim. Fakat alevler bir anda büyüdü. Yetkililere haber verdim. Fakat yangın gölün ortasında olduğu için müdahale edilemedi. Sadece seyrediyoruz" diye konuştu. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2026 Ege Postası