Ege Postası
Geri

Karamollaoğlu'na ülkücü gruptan protesto!

İstanbul Yenikapı'daki Sivas Tanıtım Günleri'nde Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun konuşması, bozkurt işareti yapan bir grup tarafından engellenmeye çalışıldı.
Karamollaoğlu'na ülkücü gruptan protesto!
Haberler / Politika
29 Eylül 2019 Pazar 21:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sivas Konfederasyonu ve İstanbul Sivas Platformu tarafından Yenikapı Miting Alanı'nda düzenlenen Sivas Tanıtım Günleri etkinliğine katılan Karamollaoğlu, selamlama konuşması yapmak için kürsüye çıktı. Bu sırada bir grup ıslıklar ve alkışlarla Karamollaoğlu'nun konuşmasını kesmeye çalıştı.

"SİZ SİVAS'I TEMSİL ETMİYORSUNUZ"

Gelen tepkiler üzerine Karamollaoğlu, "Ben bekleyeceğim. Ben bu arkadaşların Sivas'ı temsil etmediklerini biliyorum. Bu arkadaşlarımızın bizim ne yazık ki Sivaslının özünde olan nezaketi kaybetmişler. Sizler bu şekilde davranabilirsiniz. Ancak, ben biliyorum ki siz Sivas'ı temsil etmiyorsunuz." diye konuştu.

Tepki gösteren grup kürsü önüne doğru yaklaşarak Karamollaoğlu'nun etrafını sarmaya çalıştı. Bu sırada güvenlik görevlileri gruba müdahale etti. Genel Başkan Temel Karamollaoğlu, "Sivas'ı temsil etmeyen üç beş mesnetsiz kişinin bu girişimi Sivas'ı ve Sivaslıları asla lekeleyemez." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası