Ege Postası
Geri

Karamustafaoğlu görevden alındı o isim istifa etti!

CHP Aliağa eski İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, CHP’den istifa ettiğini duyurdu.Oğuzhan istifasını kendisine ait Facebook sayfasından , “bu örgütün bir gazını alayım bir bakayım kimle yapayım buldum Konak ilçe başkanını görevden alayım tiyatrosunu sergileyenlerle yol yürümek olur m? Siyasete nokta! Mensubu olduğum siyasal oluşumdan istifa ediyorum” diye duyurdu. CHP Aliağa eski İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, CHP’den istifa ettiğini duyurdu.Oğuzhan istifasını kendisine ait Facebook sayfasından , “Konak ilçe başkanını görevden alayım tiyatrosunu sergileyenlerle yol yürümek olur m? Siyasete nokta! Mensubu olduğum siyasal oluşumdan istifa ediyorum” diye duyurdu.
Karamustafaoğlu görevden alındı o isim istifa etti!
Haberler / Yerel Politika
27 Şubat 2014 Perşembe 10:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP Aliağa eski İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan partisinden istifa etti. Oğuzhan tıpkı ilçe başkanlığı görevini bırakırken yaptığı gibi istifasını sosyal medyadan duyurdu.Oğuzhan, Konak İlçe Başkanı Sinan Karamustafaoğlu'nun görevden alınmasını 'tiyatro' olarak nitelendirdi, " Bu tiyatroyu sergileyenlerle aynı yolda yürünmez' diyerek CHP'den istifa ettiğini açıkladı.

Oğuzhan süreçte Aliağa Belediye Başkan aday adayı olmuştu. CHP, Aliağa’da  mevcut belediye başkanı Turgut Oğuz yerine Barış Eroğlu'nu aday olarak atamıştı.

TİYATRO SERGİLEYENLERLE YOL YÜRÜMEK Mİ OLUR'
Oğuzhan kendisine ait Facebook hesabından istifasını şu sözlerle duyurdu; “Uzunca bir süredir düşünüyorum.İlkesizliğin ilke olduğu bir oluşum içinde yer almak ne kadar yapıma uygun. Karar verdim değil. Örgütün başının kim olduğunu sorguladığım bir yapının içinde olmak ne kadar doğru, karar verdim doğru değil. Sırf öç almak için kurultay delegeliğim ve il delegeliğim var beklemeliyim düşüncesi bana yakışır mı ' Karar verdim yakışmaz.Partilisini gurup toplantısında atan ,kayda değer olup dinlenmek için AKP’li olmak gerek düşüncesini uyandıran bir liderin arkasından gitmek bana uyar mı e o da uymaz.okyanus ötesine göre siyaset yapmak bana yakışır mı ' Karar verdim yakışmaz. Hele bir de en son bu örgütün bir gazını alayım Bir bakayım kimle yapayım buldum Konak ilçe başkanını görevden alayım tiyatrosunu sergileyenlerle yol yürümek olur m? Karar verdim olmaz.Her türlü vefasızlığı, tutarsızlığı gördüm göreceğim kadar bundan sonra hiçbir siyasi parti ile işim olmaz. Siyasete nokta! Mensubu olduğum siyasal oluşumdan istifa ediyorum. Yarın ilk iş istifa dilekçesi yollamak. Bundan böyle herkesin yolu açık olsun. Umarım bir gün her şey rayına girer ve her şey düzelir."


 
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası