Ege Postası
Geri

Karataş'tan AK Parti'ye salvo: Şirinleri oynayacak vakit geçti!

Milliyetçi Hareket İl Başkanı Necat Karataş İlçelerdeki seçim çalışmalarını sürdürdü. Dün Balçova ve Karabağlar ilçelerinde esnaf ziyaretleri bulunan İl Başkanı ve MHP İl Teşkilat mensuplarına İlçe Teşkilatları, Milletvekili adayları Naci Düz ve Selahattin Şahin eşlik etti. Halka Seçim Beyannamesini anlattı.
Karataş'tan AK Parti'ye salvo: Şirinleri oynayacak vakit geçti!
Haberler / Yerel Politika
20 Ekim 2015 Salı 13:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Balçova İlçe teşkilatıyla bir araya gelen Necat Karataş’ın gündeminde AKP vardı. AKP adayı Binali Yıldırım adına yapılan ve Karabağlar ilçesinde asılan pankartları eleştiren Karataş,  “Bir de şimdi karşımıza ‘Şirinlik’ çıktı. Ne halkımızın Aşk Kahramanları Ferhat ile Şirin ne de Şirinler Çizgi Filmi artık sizi kurtaramaz! İnsan bir düşünür, 13 yıldır ortak olmadığınız vahşet, yakmadığınız can ve ateş düşürmediğiniz ev mi kald? Şirinler’i oynayacak vakit geçti Sayın Yıldırım, Siz İzmir’i çocuk mu zannediyorsunu? Kandırdınız ve kandırmaya devam ediyorsunuz… Bu afişi okuyanca İzmirliler sizi vatana âşık mı zannedecek sanıyorsunu? Sizin neye ve kimlere yol açtığınız ortada. Rüşvet, talan, yalan ve bölücülük sizin yol arkadaşınız olmuş. Şirin’lik maskesi sizin yüzünüzde durmaz. Sizin için bir aşktan bahsedeceksek eğer Ferhat ile Şirin değil, bu olsa olsa  AKP ile Kandil aşkı olur” 


 
Kaosun Adı AKP
 
Karataş konuşmasında, Ülkeyi 13 yıldır çıkmaza ve kaosa sürükleyen AKP, milletin derdinden çok kendi kaygısını düşen bir organizasyon olduğunu her zeminde ispat etti. Halkımızın artık sizin aldatma ve kandırmalarınıza karnı tok, her gün biraz daha batıyorsunuz” dedi.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası