Ege Postası
Geri

Karataş'tan Çıray'a: Siyasi yelpaze rakkasesi

Partisi CHP’den ayrılıp İYİ Parti’ye geçen ve Genel Sekreter İzmir Milletvekili Aytun Çıray’ın, ‘MHP diye bir parti kalmadı’ sözüne sert tepki gösteren MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Çıray için ‘Kıblesiz, zübük, dönek, karışık, siyasi yelpaze rakkasesi’ şeklinde ağır ithamlarda bulundu MHP'li Karataş'tan Çıray'a çok ağır sözler
Karataş'tan Çıray'a: Siyasi yelpaze rakkasesi
Haberler / Yerel Politika
31 Ekim 2017 Salı 13:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Halide DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) ayrılıp Meral Akşener’in kurduğu İyi Parti’ye katılan ve İyi Parti’nin Genel Sekreteri olan İzmir Milletvekili Aytun Çıray’ın bir gazeteye verdiği röportajda, MHP adlı bir partinin artık kalmadığı şeklindeki açıklamasına sert tepki gösterdi.

KIBLESİZ, ZÜBÜK, DÖNEK, KARIŞIK, SİYASİ YELPAZE RAKKASESİ

Çıray’ın gazetecinin sorduğu ‘MHP’den farkınız nedir'’ sorusunu, “Birşeyin farkını anlatabilmem için o şeyin olması gerekir. MHP diye bir parti artık yok” açıklamasına sert tepki gösteren MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, İyi Parti Genel Sekreteri olan Aytun Çıray’ı ‘kıblesiz’ olarak nitelendirdi ve ‘Zübük’, ‘Dönek’ benzetmesini yaptı.

GEÇMİŞTE ADAY YAPILMADIN, KAPIDA KALDIN DİYE Mİ MHP KALMADI DİYORSUN'

Sosyal medya hesabından üç mesaj paylaşan MHP’li İl Başkanı Necat Karataş, ilk mesajında, Çıray’a ‘Aytun Çıray karışığı’ diye seslendi ve “Ne o geçmişte aday yapılmadın, kapıda kaldın diye mi MHP kalmadı diyorsu? Biz 48 yıldır senin gibi çok dönek gördük. Zübük” dedi.

ÖNÜMÜZDE NE KADAR GERDAN KIRDIĞINI NE ÇABUK UNUTTUN'

Karataş, hızını alamadı ve ikinci mesajında; Çıray’a bu kez ‘Kıblesiz Çıray’, ‘Siyasi Yelpaze Rakkasesi’  dedi. Çıray’ın 2007 yılında partilerinin il binasına gelip kendisinin aday yapılması için çabaladığını savunan Karataş, “Kıblesiz Çıray; 2007’de il binamıza gelip aday yapılım diye önümüzde ne kadar gerdan kırdığını ne çabuk unuttu? Siyasi Yelpaze Rakkasesi” şeklinde yazdı.

DEĞİŞİK ÇIRAY, HAFIZAMIZ İYİDİR, ÜLKÜCÜYÜZ

MHP İzmir İl Başkanı’nın İyi Parti Genel Sekreteri Aytun Çıray hakkındaki son benzetmesi ve mesajı ise, ‘Değişik Çıray’ hitabıyla başladı ve şöyle devam etti: “Değişik Çıray; biri çıkıp seni savunmaya kalkarsa, o zaman arkandan sana yakıştırılan sıfatı net olarak söylerim! Hafızamız iyidir. Ülkücüyüz.”

Bahçeli'den İYİ Parti'ye sert sözler

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası