Ege Postası
Geri

Kargoyla uyuşturucu sevkiyatı polise takıldı

İZMİR'in Selçuk İlçesi'nde, içinde 770 gram hintkeneviri bulunan koliyi almak için geldikleri kargo firmasında polis tarafından gözaltına alınan 3 kişiden 2'si tutuklandı. Diğer şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Kargoyla uyuşturucu sevkiyatı polise takıldı
Haberler / 3. Sayfa
7 Mayıs 2013 Salı 12:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri istihbarat çalışmasıyla, Gaziantep'ten kargoyla hintkeneviri gönderileceğini belirledi. Bunun üzerine harekete geçen polis, geçen 4 Mayıs'ta, kargo firması ve çevresinde önlem aldı. Kargocu görümündeki polis ekipleri, Kuşadası'ndan koliyi almak için gelen 20 yaşındaki A.S. ve yanındaki 27 yaşındaki Y.G. ile 21 yaşındaki D.Y.'yi gözaltına aldı. Şüphelilerin almaya geldiği koli içinde yapılan aramada yastık, battaniye, pantolon ve eşofman arasına gizlenmiş 770 gram hintkeneviri ele geçirildi.

Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.S. ve Y.G. tutuklandı. D.Y. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası