Ege Postası
Geri

Karşıyaka'da 2. Verdi gecesi

Karşıyaka Belediyesi Opera ve Tiyatro Sahnesinde Verdi Geceleri sürüyor. Dünyaca ünlü İtalyan besteci Giuseppe Verdi’nin 200. doğum yılı nedeniyle düzenlenen ilk konser büyük beğeni alınca ikincisi de hazırlandı. 3 Mayıs 2013 Saat 20.30 gerçekleşecek konserde Devlet Opera ve Bales sanatçıları sahne alacak.
Karşıyaka'da 2. Verdi gecesi
Haberler / Kültür - Sanat
2 Mayıs 2013 Perşembe 10:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Giuseppe Verdi’nin kazandırdığı çok sayıda operası bulunuyor. Yüzlerce yıl geçmesine rağmen besteleriyle sanatseverlerin her zaman saygıyla andığı Verdi, ikinci konserde farklı eserleriyle anılacak. Gecede İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürü soprano Aytül Büyüksaraç, Ankara Devlet Opera ve Balesi sanatçılarından Mehlika Karadeniz, İstanbul Devlet Opera ve Bale sanatçılarından mezzosoprano Aylin Ateş ve Antalya Devlet Opera ve Balesi solistlerinden bas Umut Tarık Akça, piyanoda ise Ankara Opera ve Balesi sanatçısı Aylin Özuğur sahne alacak.
Karşıyakalı sanatseverler için özel olarak hazırlanan ve iki bölümden oluşan programda; Requiem, Don Carlo, Simon Boccanegra, Il Trovatore, Macbeth, Il Corsaro, La Forza Del Destino ve Rigoletto operalarından arya ve düetler seslendirilecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası