Ege Postası
Geri

Karşıyaka'da Abdülhamit de tamam

Spor Toto 2'nci Ligi'nde transfer yasağını kaldıramayınca geçen sezon kadroda yer alan ve sözleşmesi biten futbolcularıyla yeniden anlaşma yoluna seçen Karşıyaka yönetimi, stoperi Abdülhamit'le de el sıkıştı.
Karşıyaka'da Abdülhamit de tamam
Haberler / Spor
17 Ağustos 2016 Çarşamba 15:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yurt dışından dönerek yönetimle görüşen 29 yaşındaki futbolcunun yarın sözleşme imzalayıp antrenmana çıkması bekleniyor. Defansın sağında da oynayabilen Abdülhamit, geçen sezon devre arasında Balıkesirspor'dan geldiği yeşi kırmızılılarda 4 lig maçına çıkmıştı. Karşıyaka, daha önce eski futbolcularından Behram, Can, Mustafa Aşan, Zeki ve  İbrahim Kaş'la sözleşme imzaladı. 

Bu arada yönetim iç saha maçlarının oynanacağı stat konusunda "Bekle gör" politikası izleyecek. Eylül ayında başlayacak ligde ilk iki iç saha maçını Atatürk Stadı'nda gece oynayacak olan Karşıyaka, devam edip etmeme kararını, statta oluşacak taraftar ambiansına göre verecek. Yeni stat inşaatı yılan hikayesine dönen ve aylardır Danıştay'dan karar bekleyen Karşıyaka'da taraftarlar, Change.org internet sitesi üzerinden, "Karşıyaka Zübeyde Hanım Stadı Tamamlansın!" başlığıyla imza kampanyası başlattı. Yeşil kırmızılılar, siyasiler ve belediyelerin yıllardır verdikleri stat sözlerini tutmalarını bekliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası