Ege Postası
Geri

Karşıyaka'da Cumhuriyet Mahallesi Planları'na itirazlar reddedildi!

Karşıyaka Belediyesi’nin Cumhuriyet Mahallesi’nin bir kısmını kapsayan 1. ve 2. Etap Revizyon Uygulama İmar Planları’na TMMOB Şehir Plancıları Odası ve Mimarlar Odası İzmir Şubesi ile mülk sahipleri tarafından yapılan itirazlar, İmar Komisyonu tarafından oy birliğiyle reddedildi.
Karşıyaka'da Cumhuriyet Mahallesi Planları'na itirazlar reddedildi!
Haberler / Yerel Yönetimler
29 Temmuz 2022 Cuma 12:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - Karşıyaka Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclisi’nde Cumhuriyet Mahallesi’nin bir kısmını kapsayan ve İzmir Büyükşehir Meclisi ’nde onaylandıktan sonra askıya çıkarılan 1. ve 2. Etap 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planları’na askı süresince yapılan itirazlar gündeme gelmişti. 

TMMOB Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi, Mimarlar Odası İzmir Şubesi ve mülk sahiplerinin planlara yaptığı itirazları içeren önergeler İmar Komisyonu’na havale edilmişti.

İtirazları değerlendiren İmar Komisyonu, itirazların oy birliğiyle reddedilmesine karar verdi. Söz konusu komisyon raporu belediyenin Ağustos Ayı Meclis Gündemi’nde de yer aldı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası