Ege Postası
Geri

Karşıyaka'da 'Gençliğe Hitabe'li 19 Mayıs afişi!

Karşıyaka Belediyesi yine çok konuşulacak bir afiş çalışmasına imza attı. Kadınlar Günü için hazırladığı Sana Ne afişleriyle gündem olan Karşıyaka Belediyesi mesaj içerikli yeni bir çalışmayı 19 Mayıs için yaptı. Afişler "İktidara Gençliğe Hitabe üzerinden gönderme yapılmış" diye yorumlandı. Karşıyaka Belediyesi'nden ses getirecek 19 Mayıs afişi!
Karşıyaka'da 'Gençliğe Hitabe'li 19 Mayıs afişi!
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Mayıs 2016 Perşembe 09:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HABER SERVİSİ - Karşıyaka Belediyesi'nin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için hazırladığı 'Sana Ne'' afişleri ülke gündeminde uzun süre yer almıştı.

Kadınlara biçilmiş toplumsal rollere gönderme yapan afişler büyük beğeni toplamıştı.

Afişlere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve bazı AK Partili vekiller tepki gösterirken, Karşıyaka Belediye Başkanı CHP'li Hüseyin Mutlu Akpınar, AK Parti'den gelen eleştirilere sosyal medyadan cevap vermişti.

Karşıyaka Belediyesi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı öncesi yine ses getirecek bir afiş çalışmasına imza attı.

İKTİDARA SAHİP OLANLAR...

Karşıyaka Beleidyesi,  ilçenin çeşitli noktalarındaki billboardlara astığı üzerinde Mustafa Kemal Atatürk'ün  fotoğrafının yer aldığı afişlerde Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'nde yer alan "Memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet hattâ hıyanet içinde olabilirler. İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır" ifadelerini kullandı.

Afişte geçen "İktidara sahip olanlar" ifadesi  nedeniyle afişler "Karşıyaka Belediyesi yine iktidara gönderme yapmış" şeklinde yorumlanıyor. 
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası