Ege Postası
Geri

Karşıyaka'da Tayfun sıkıntısı

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta cumartesi günü Eyüpspor'u ağırlamaya hazırlanan Karşıyaka'da Tayfun'un sakatlığı teknik heyeti, sıkıntıya soktu.
Karşıyaka'da Tayfun sıkıntısı
Haberler / Spor
5 Nisan 2017 Çarşamba 13:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Pubis ağrıları artan gurbetçi futbolcu, salı günü antrenmana çıkmazken bugün de kendisini denemek için katıldığı çalışmayı, ağrıları nedeniyle yarıda bırakmak zorunda kaldı. Hafta boyunca takımla çalışamayan futbolcunun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın İzmir mitingi nedeniyle pazar gününden cumartesi gününe alınan karşılaşmaya yetişmesinin zor olduğu öğrenildi.

Yeşil kırmızılılarda hem cezalı olan hem de arka adalesindeki sakatlık yüzünden antrenmana çıkmayan Metin de bu hafta forma giyemeyecek. Mahmut'un 3 maçlık kırmızı kart cezası da sürüyor. Sarıyer deplasmanında ayak bileğinde darbeye bağlı ödem meydana geldiği için oyundan çıkan Arif ise bugün takımla antrenmana başladı. Teknik direktör Atilla Güneş'in düğün hazırlıkları nedeniyle 1 gün izin verdiği golcü Can ise İzmir'e döndü. Atilla Güneş, play off yarışından kopmamak için Eyüpspor'u İzmir'den mutlaka eli boş göndereceklerini söyledi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası