Ege Postası
Geri

Karşıyaka'da prim dopingi

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta ilk 4 haftayı 9 puanla geçen Karşıyaka'da yönetim, 2'nci haftadaki Tuzlaspor ve son Kayseri Erciyesspor galibiyetlerinin primlerini futbolculara ödeyerek Hatayspor deplasmanı öncesi moral dopingi yaptı.
Karşıyaka'da prim dopingi
Haberler / Spor
28 Eylül 2016 Çarşamba 14:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Prim ödemelerini kulübün resmi internet sitesinde, "Karşıyaka'da sözler yerine getirilmeye devam ediyor" başlıklı haberle duyuran yeşil kırmızılılarda Başkan Mutlu Altuğ, konuyla ilgili açıklamasında takım olma yolunda gerek yönetim, gerek teknik kadro, gerekse de oyuncuların önemli yol katettiğini belirtti.

Altuğ, resmi sitede yayınlanan prim haberinde, "Takımlarımızın konsantrasyonunun sadece saha içine yoğunlaşması ve yönetimlerinin her zaman üstüne düşeni yaptığının bilincinde olmaları, bize gelecek başarıların sinyalini veriyor. Yönetimimiz, teknik kadromuz ve takımımızla birbirlerine güvenen örnek bir aile olduk. Yaratılan bu güzel ortam ve sinerjinin Karşıyaka camiası tarafından da destekleneceğini düşünerek bu ailenin Karşıyakalıların sahip çıkmasıyla her gün daha da genişleyeceğine inancım tam. Hatay deplasmanında takımımızın kulübümüze yakışan mücadeleyi vereceğinden kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası