Ege Postası
Geri

Karşıyaka'dan 8 Mart mesajı: Anlarsın ya!

Karşıyaka Belediyesi’nin, geçtiğimiz yıl 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için ilçenin her yerine astırdığı ve ülke gündemine oturan ‘Sana ne'’ afişlerinin bu yıl devamı niteliğinde 'Anlarsın ya' sloganıyla yenileri hazırlandı. 2016'da ses getiren 8 Mart afişlerin devamı niteliğinde...
Karşıyaka'dan 8 Mart mesajı: Anlarsın ya!
Haberler / Yerel Yönetimler
6 Mart 2017 Pazartesi 09:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - Karşıyaka Belediyesi, bu yıl yine 8 Mart Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü  için mesaj içerikli afişler hazırladı. 2016'da ülke gündemine oturan "Sana ne" afişlerinin devamı niteliğinde olan yeni afişlerde "Şort da giyerim kot da...Anlarsın ya...Sana ne" ifadeleri yer aldı. 

Afişlerin altında Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın, " Kadınlarımızın özgürce yaşadığı bir ülke dileklerim ile...8 Mart'ta ve daima..." temennisi de yer aldı. 

Afişler ilçenin çeşitli noktalarına asıldı. 

Geçtiğimiz yıl hazırlanan afişler sosyal medyanın gündemine oturmuştu. “Sana ne” sloganıyla hazırlanan afişlerde “İstediğim zaman kahkaha atarım sana ne, gece yarısı sokakta dolaşır gezerim sana ne, börek de açmam dekolte de giyerim sana ne ” gibi ifadeler yer almıştı. 

Afişler nedeniyle  Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar'ın hedefinde olmuştu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası