Ege Postası
Geri

Karşıyaka evinde de mağlup: 59-64

Pınar Karşıyaka playoff yarı finalinde Galatasaray karşısında ikinci maçta da tutunamadı.
Karşıyaka evinde de mağlup: 59-64
Haberler / Spor
27 Mayıs 2013 Pazartesi 22:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İSTANBUL - Karşılaşmaya iyi başlayan Pınar Karşıyaka, Evren Büker'in bulduğu üç sayılık isabetle 10-3 öne geçti. Dixon'un da yardımıyla skor 13-5'e gelince Carlos Arroyo'nun önderliğinde Galatasaray Medical Park toparlandı. Sarı-kırmızılılar Milan Macvan ve Furkan Aldemir'in basketleriyle farkı ikiye indirince, Karşıyaka periyotu 17-15 önde kapattı.
İkinci çeyreğe daha iyi giren Galatasaray, Markoishvili'nin etkili performansıyla periyot ortasında 24-22 öne geçti. Jamont Gordon'un ve Arroyo'nun da skora desteğiyle sarı-kırmızılılar devreyi 32-26 önde geçti.
İkinci yarıda İzmir temsilcisinde Robert Lee Dixon takımını ayakta tutmaya çalışırken bitime beş dakika kala kaydettiği basketle farkı bir sayıya indirdi: 39-38. Faul çizgisinden bulduğu sayılarla oyunda kalan Galatasaray üçüncü çeyreği de dört sayı farkla önde bitirdi: 47-43.
Final periyodunda Dixon takımına skor katkısı sağlamaya devam ederken, Evren Büker ve Ufuk Sarıca'ya çalınan teknik fauller sonrası Arroyo'nun serbest atışları ve sonrasında Ndong'un basketiyle Galatasaray farkı 11 sayıya çıkarttı: 56-45. Moladan sonra toparlanan Pınar Karşıyaka Evren ve Caner'in basketleriyle farkı iki dakika içerisinde bir sayıya indirdi: 58-57. Ndong ve Erwin Dudley'in basketleriyle öne geçen sarı-kırmızılılar maçı da 64-59 kazandı.
Galatasaray Medical Park'ta Carlos Arroyo 14 sayı, Boniface Ndong 12 sayı 8 ribaund ile oynadı.
Pınar Karşıyaka'da ise Bobby Dixon 16, Evren Büker 14 sayı 3 asist ile mücadele etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası