Ege Postası
Geri

Karşıyaka gençleriyle kazandı

Karşıyaka, 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta sıkıntılı bir hazırlık döneminin ardından çıktığı sezonun ilk maçında Bugsaşspor'u deplasmanda genç ağırlıklı kadrosuyla yenmeyi başarırken, Teknik Direktör Soner Tolungüç üzerlerindeki gerilimi attıklarını söyledi.
Karşıyaka gençleriyle kazandı
Haberler / Spor
5 Eylül 2016 Pazartesi 13:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçen sezonun son 9 haftasında takımın başına geçen yeşil kırmızılı ekipte TFF 1'inci Lig'den düşme üzüntüsü yaşayan Tolungüç, "Oyuncuların üzerinde, 'Bu ligden de düşer miyiz'' gibi bir endişe vardı. Artık korku duvarını aştık. Önümüzdeki süreçte önce adaptasyonu sağlayıp kalıcı olmak istiyoruz. Skorların bizi nereye götüreceğine daha sonra bakacağız. Sivri, iddialı çıkışlar yapmayacağız ama Karşıyaka'nın mücadeleci kimliğini de hissettireceğiz" dedi.

İhtiyaç duydukları bir galibiyet aldıklarını sözlerine ekleyen Soner Tolungüç, "Gençlerle 40 gün çalıştık. Tecrübelilerin de sonradan takıma katılmasıyla kadro derinliğimiz oluştu. Kazanma duygusu gerçekten çok önemliydi ve tecrübeli futbolcuların çoğu kadroda olmamasına rağmen ilk maçta bunu başardık. İyi başlangıç yapmak takım üzerindeki baskıyı da kırdı. Bundan sonra hep beraber sevineceğiz, hep beraber üzüleceğiz" dedi. 

Özel maçlarda hazır olmadığı için oynamamasına rağmen Bugsaşspor karşısında 11'de sahaya çıkıp galibiyet golünü atan Can'a da özel bir parantez açan Tolungüç, "10 gün takım antrenmanına çıkıp fedakarca oynadı, kalitesini ortaya koydu" ifadesini kullandı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası