Ege Postası
Geri

Karşıyaka'nın yeni başkanı Ünsal oldu!

Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Behice Yıldız İşçimenler Ünsal yüzde 61,46 oy alarak kesin olmayan sonuçlara göre Karşıyaka Belediyesi'nin yeni başkanı oldu. Kendisine destek veren herkese teşekkür eden Yıldız Ünsal “Bu zafer tüm Karşıyakalılarındır! Karşıyaka kazandı, İzmir kazandı, Türkiye kazandı; Biz kazandık! Emek veren, destek olan herkese ayrı ayrı yürekten teşekkür ederim. Yolculuğumuz asıl şimdi başlıyor. Atatürk’ün izinde, Cumhuriyet’in yolunda büyük bir gayretle çalışacak, hep birlikte öncü ve örnek bir kent yaratacağız” dedi.
Karşıyaka'nın yeni başkanı Ünsal oldu!
Haberler / Yerel Politika
31 Mart 2024 Pazar 23:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Türkiye bugün sandık başına giderek 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçti.

Kesin olmayan sonuçlara göre İzmir’de CHP Büyükşehir ve çok sayıda ilçeyi kazandı.

KARŞIYAKA’DA ÜNSAL RÜZGARI

CHP’nin en çok oy aldığı Karşıyaka’da gelenek bozulmadı.

 CHP’nin Belediye Başkan Adayı Behice Yıldız Ünsal yüzde 61,46 oy alarak rakibi AK Partili İsmail Çiftçioğlu’nu geride bıraktı. Çiftçioğlu yüzde 21,66 oy aldı. 

KARŞIYAKA'DA MUHTEŞEM KUTLAMA

Yerel seçimde büyük oy farkıyla Karşıyaka Belediye Başkanı seçilen CHP’li Behice Yıldız Ünsal’ın zaferi muhteşem bir coşku ve heyecanla kutlandı. Kentin kalbi Karşıyaka Çarşı’da bir araya gelen binlerce yurttaş, Ünsal’ı meşaleler ve sloganlarla karşıladı. Belediye Bandosu’nun çaldığı marşlar eşliğinde yürüyen Yıldız Ünsal sık sık Karşıyakalılar ile kucaklaştı, mutluluk ve heyecanını paylaştı. 

“KARŞIYAKA KAZANDI”

Kendisine destek veren herkese teşekkür eden Yıldız Ünsal “Bu zafer tüm Karşıyakalılarındır! Karşıyaka kazandı, İzmir kazandı, Türkiye kazandı; Biz kazandık! Emek veren, destek olan herkese ayrı ayrı yürekten teşekkür ederim. Yolculuğumuz asıl şimdi başlıyor. Atatürk’ün izinde, Cumhuriyet’in yolunda büyük bir gayretle çalışacak, hep birlikte öncü ve örnek bir kent yaratacağız” dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası