Ege Postası
Geri

Aslanoğlu'ndan yeni açıklama: Son tutanağı teslim alıncaya kadar...!

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ilk yaptığı açıklamasında, "Sandıkların 3'te 1'i açıldı. 3 bin 780 sandığın sonucunu aldık. CHP Büyükşehir Adayımız Cemil Tugay yüzde 50,5; AKP'nin adayı yüzde 36 bandında. Bu saatten sonra genelde 1-2 puanlık değişim görebiliriz. İlçelerden de çok güzel sonuçlar geliyor. 9 ilçede önde, Menemen'de biraz geride görünüyoruz" dedi. Öte yandan Aslanoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Son tutanağı teslim alıncaya kadar görevimizin başındayız!" mesajını paylaştı.
Aslanoğlu'ndan yeni açıklama: Son tutanağı teslim alıncaya kadar...!
Haberler / Yerel Politika
31 Mart 2024 Pazar 19:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

BERİVAN KAYA/EGEPOSTASI- Türkiye yerel yöneticilerini seçmek için bugün sandık başına gitti. Sandıklar açıldı, ilk veriler gelmeye başladı. 

İzmir'de CHP ve AK Parti arasında kıran kırana geçen yarış sonrası gözler ilk sonuçlara çevrildi. 

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Seçim Koordinasyon Merkezi'nde yaptığı ilk açıklamasında, "Bugün akşam itibariyle ilk sonuçlar elimize gelmeye başladı. Bizdeki sonuçlara göre sandıkların yüzde 13,5 sonuçlarını aldık. Adayımız Tugay yüzde 51 gibi bir oyda. AKP'nin adayı yüzde 37 gibi bir oyla devam ediyor. Beklediğimiz gibi bir çok ilçede önde götürüyoruz. Henüz sandıkların net sonuç vermediği için üçte birini görmek istiyoruz. Yarım saat içerisinde görmüş oluruz. Üçte bir sandık bize kesin sonuçlara yakın bir oranı vermiş olur. İzmir'in tüm ilçelerinde gayet güzel bir sonuç görüyoruz. 29 ilçede gayet Büyükşehir adayımız önde gözüküyor. Bunun ilçelere ve belediye meclis üyelerine yansıyacağını düşünüyoruz. Tüm İzmirlilere verdikleri destek için teşekkür ediyoruz" dedi. 

"İLÇELERDEN GÜZEL HABERLER GELİYOR"

Sandıkların üçte biri açıklandıktan sonra kesin sonuçların netleşmeye başlayacağını belirten Aslanoğlu sandıkların yüzde 33'ü açıldıktan sonra yeniden kameraların karşısına geçti. 

Aslanoğlu ikinci açıklamasında, "Sandıkların 3'te 1'i açıldı. 3 bin 780 sandığın sonucunu aldık. CHP Büyükşehir Adayımız Cemil Tugay yüzde 50,5; AKP'nin adayı yüzde 36 bandında. Bu saatten sonra genelde 1-2 puanlık değişim görebiliriz. İlçelerden de çok güzel sonuçlar geliyor. İzmir'in komşularından Manisa, Uşak, Denizli'den çok güzel haberler geliyor. Bu başarıya imza atan başta Genel Başkanımız Özgür Özel, Genel Başkan Yardımcılarımız ve örgütümüze teşekkür ederim" dedi. 

"MENEMEN'DE GERİDEYİZ"

Aslanoğlu, "29 ilçede önde, Menemen'de biraz geride görünüyoruz. 2019'dan daha başarılı sonuçlar" ifadelerini kullandı.

SON TUTANAĞI ALINCAYA KADAR...!

Aslanoğlu, sosyal medyadan "Sevgili sandık görevlisi arkadaşlarım İzmir’de ve Türkiye de tarihi bir başarıya imza atmak üzereyiz. Bu başarıya ancak sandıklardaki tüm oylara sahip çıkarak ve ıslak imzalı tutanakları teslim alarak ulaşabiliriz. Son tutanağı teslim alıncaya kadar görevimizin başındayız!" mesajını paylaştı.

 

Aslanoğlu son açıklamasında ise, "İzmir’de rekorlar kırarak Büyükşehir belediye başkanı seçilmeyi garantileyen doktor Cemil tugay hala sandıklarımızı koruyan hukuk sorumlularımızı ve bilişim sorumlularımızı ziyaret ederek teşekkür etti. Ekiplerimiz görev başında, oylarınız bize emanet." dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası