Ege Postası
Geri

CHP Büyükşehir Adayı Tugay'dan son çağrı: Özgürlük için sandığa gitmeliyiz!

Şehit Polis Samer Kırcalı Ortaokulu'ndaki 2110 No'lu sandıkta oyunu kullanan CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, "Bugün artık bizlerin değil yurttaşlarımızın konuşma günü. Demokrasi ortamını yaşamaktan çok mutlu olduğumuzu ifade etmek isterim. Kendi adıma CHP'nin değişim sürecinden sonra girdiği ilk yerel seçimde başarılı çıkacağımıza inanarak, akşam saatlerini büyük bir heyecanla bekliyoruz. Şehrimiz için, Türkiye'miz için ve güzel günlerin başlangıcı olsun" dedi. Öte yandan sosyal medya hesabından çağrı yapan Tugay, "Değerli İzmirliler, Sandıklar 17.00’de kapanacak, tüm yurttaşlarımızı sandığa gitmeye, gitmeyenleri ikna etmeye, sonrasında da oy sayım sürecini sakin ve dikkatli bir şekilde takip etmeye davet ediyorum. Demokrasi özgürlüktür, özgürlük için sandığa gitmeliyiz." dedi.
CHP Büyükşehir Adayı Tugay'dan son çağrı: Özgürlük için sandığa gitmeliyiz!
Haberler / Yerel Politika
31 Mart 2024 Pazar 13:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

BERİVAN KAYA/EGEPOSTASI- Türkiye bugün yerel yöneticilerini seçmek için sandık başına gidiyor. İzmir'de okullarda oy kullanma işlemi 08.00 itibariyle başlarken, öğle saatlerine doğru yoğunluğun arttığı görüldü. 

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Karşıyaka Şehit Polis Samet Kırcalı Ortaokulu’ndaki oyunu kullandı.

CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Yıldız İşçimenler Ünsal ile partililerin destek için geldiği okulda, sıraya girip oy verme işlemini bekleyen Tugay çifti, burada kendileri ile fotoğraf çekmek isteyenleri de kırmadı. Cemil Tugay, yurttaşlarla sohbet de etti. Başkan Tugay daha sonra 2110 numaralı sandıkta oy kullandı.

"GÜZEL GÜNLERİN BAŞLANGICI"

Oyunu kullandıktan sonra basın açıklaması gerçekleştiren Tugay, "Beklediğimiz gün geldi. Yaklaşık 2 ay süren kampanya döneminden sonra nihayet bugün karar verme günü. Bugün artık bizlerin değil yurttaşlarımızın konuşma günü. Demokrasi ortamını yaşamaktan çok mutlu olduğumuzu ifade etmek isterim. Kendi adıma CHP'nin değişim sürecinden sonra girdiği ilk yerel seçimde başarılı çıkacağımıza inanarak, akşam saatlerini büyük bir heyecanla bekliyoruz. Halkımızın tevecüğüne ulaşmayı diliyoruz. Ama sonuç ne olur şey olsun, halkımızın kararı bizim için en doğru olandır. Katılan, katkıveren, emek harcayan, burada sandık başında görev yapan, bu yarışa katılan herkesi kutluyorum, herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah hayırlı olsun şehrimiz için, Türkiye'miz için ve güzel günlerin başlangıcı olsun diyorum" ifadelerine yer verdi. 

TUGAY'DAN SON ÇAĞRI

Öte yandan sosyal medya hesabından çağrı yapan Tugay, "Değerli İzmirliler, Sandıklar 17.00’de kapanacak, tüm yurttaşlarımızı sandığa gitmeye, gitmeyenleri ikna etmeye, sonrasında da oy sayım sürecini sakin ve dikkatli bir şekilde takip etmeye davet ediyorum. Demokrasi özgürlüktür, özgürlük için sandığa gitmeliyiz." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası