Ege Postası
Geri

CHP'li Aslanoğlu'ndan sandık çağrısı: Tek bir oyun heba olmasına izin vermeyeceğiz!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, seçim mesaisine erken saatlerde başlayarak, İzmir'deki okullarda görevli olan sandık görevlilerini ziyaret edip başarılar diledi. Aslanoğlu yaptığı açıklamada, "Sandık ve okul görevlilisi arkadaşlarımızı ziyaret ettim. Hepsi görevlerinin başında ve oylarınıza sahip çıkmaya hazır. Tek bir oyun heba olmasına izin vermeyeceğiz. Tüm İzmirlileri demokrasimize sahip çıkmak için sandığa davet ediyorum" dedi.
CHP'li Aslanoğlu'ndan sandık çağrısı: Tek bir oyun heba olmasına izin vermeyeceğiz!
Haberler / Yerel Politika
31 Mart 2024 Pazar 10:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI-Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için bugün sandık başında. Oy verme işlemi başlarken, seçmenler saat 17.00'ye kadar oy kullanabilecek.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde seçim hareketliliği tüm hızıyla başladı.

İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, seçim mesaisine Karabağlar’da sandık görevlileri ile birlikte sahurda buluşarak başladı.

Resim

Aslanoğlu, oy kullanma işlemi başlamadan önce Buca Vali Rahmi Bey İlkokulu’nda görevli okul ve sandık görevlilerini  ziyaret etti.

Resim

"TEK BİR OYUN HEBA OLMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ"

Bayraklı Nedret İlhan Keten ortaokulunda sandık ve okul görevlilerini ziyaret eden Aslanoğlu, "Hepsi görevlerinin başında ve oylarınıza sahip çıkmaya hazır. Tek bir oyun heba olmasına izin vermeyeceğiz. Tüm İzmirlileri demokrasimize sahip çıkmak için sandığa davet ediyorum" dedi.

Resim

"TÜM GÖREVLİLEİRMİZ SANDIK BAŞINDA"

Öte yandan Aslanoğlu, Konak Atatürk Lisesi ziyaretinde  ise "Sevgili İzmirliler gönlünüz rahat olsun. Seçim günü için tüm görevlilerimiz sandık başında sizleri bekliyor." dedi.

Resim

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası