Ege Postası
Geri

Seçim heyecanı! AK Parti İzmirli siyasiler sandık başında

Menemen Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Aydın Pehlivan oyunu kullandı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Aydın Pehlivan, "Hoşgörü, kardeşlik, birlik ve beraberlik içinde ilçemize en iyi hizmetleri yapabilmek, hep birlikte yeni başarı hikayeleri yazabilmek adına oyumuzu kullandık" dedi.
Seçim heyecanı! AK Parti İzmirli siyasiler sandık başında
Haberler / Yerel Politika
31 Mart 2024 Pazar 10:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir'de 3 milyon 459 bin 970 seçmen, saat 08.00'den itibaren sandık başlarına giderek 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi için kent genelindeki 10 bin 721 sandıkta oy kullanmaya başladı.

BİLAL SAYGILI OYUNU KULLANDI

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı oyunu Bornova'da kullandı.

Oy verme işleminin ardından Saygılı ''Eşsiz İzmir’imizin güçlü geleceği için eşim Şahika Hanımefendi ile birlikte oyumuzu kullandık. Sandık kurulu görevlilerimize ve seçimlerde görev alan vatandaşlarımıza kolaylıklar diliyor, seçim sonuçlarının ülkemize, milletimize, Eşsiz İzmir’imize ve demokrasimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.'' açıklamasında bulundu

 

ÇANKIRI OYUNU KULLANDI

Konak Belediye Başkan adayı ve Ak Parti İzmir milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı oyunu kullandı.

Oy verme işleminin ardından Çankırı ''Mahalli İdareler Seçimleri için ailemle birlikte oyumuzu kullandık. Şehirlerimizin geleceğine, aziz milletimizin iradesine, demokrasimizin namusu sandıklara hep birlikte sıkı sıkıya sahip çıkalım. Ülkemiz, milletimiz ve şehirlerimiz için hayırlı, uğurlu olsun…'' mesajını paylaştı.

İNAN: ŞEHRİMİZE HAYIRLI OLSUN

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan da oyunu kullandı.

İnan, "Eşim Büşra Hanım ile birlikte oyumuzu Bayraklı Cemal Gürsel İlkokulunda kullandık. Seçimlerimizin şehrimiz ve ülkemiz için demokrasi bayramı havasında geçmesini diliyorum. Hayırlı olsun." dedi.

PAKDEMİRLİ: DEMOKRASİMİZ GÜÇLENECEK

Eski Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli de oyunu 1024 numaralı sandıkta kullandı.

Pakdemirli, "Oyumuzu kullandık… Milletimizin iradesi tecelli edecek, demokrasimiz daha da güçlenecek. Mahalli İdareler Genel Seçim’i Memleketimiz için hayırlı uğurlu olsun." dedi.

 

YAŞAR KIRKPINAR OYUNU VERDİ

AK Parti Milletvekili Yaşar Kırkpınar oyunu kullandı.

Kırkpınar oy verme işleminin ardından ''Kemalpaşa İmam Hatip Ortaokulu’unda oyumuzu kullandık. Seçimlerin ülkemiz, milletimiz ve İzmir’imiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.'' dedi.

ŞEBNEM BURSALI: GÖREVİMİZİ YERİNE GETİRDİK

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı oyunu İzmir Atatürk Lisesi'ndeki 1277 numaralı sandıkta kullandı.

İzmir Gerçek Belediyecilik ile tanışsın diye vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. Hayırlı olsun. İzmir kazansın, Türkiye kazansın.

Resim

ÖZALAN: HAYIRLISI OLSUN

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan oyunu kullandı.

Özalan yaptığı açıklamada, "Oyumuzu kullandık. Şehrimize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi. 

ResimBAŞDAŞ:KONAK'IMIZ İÇİN HAYIRLI OLSUN

AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş oyunu kullandı.

Başdaş yaptığı açıklamada, "Oyumuzu kullandık İzmir’imiz ve Konak’ımız için hayırlı olsun" dedi.

PEHLİVAN: DEMOKRASİ BAYRAMI

Menemen Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Aydın Pehlivan da oyunu kullandı.

Pehlivan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 'birlik ve beraberlik' vurgusu yaptı. 

AK Partili Aydın Pehlivan açıklamasında, "Hoşgörü, kardeşlik, birlik ve beraberlik içinde ilçemize en iyi hizmetleri yapabilmek, hep birlikte yeni başarı hikayeleri yazabilmek adına oyumuzu kullandık. Bugün sandık başına giden, demokrasi bayramına katılan, özgür iradesini sandığa yansıtan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi. 

SERKAN ACAR OYUNU VERDİ

 MHP Aliağa Belediye Başkanı ve yeni dönem Başkan adayı Serkan Acar oyunu kullandı.

Acar oy verme işleminin ardeından ''2024 Mahalli İdareler Seçimi ülkemize ve şehrimize hayırlar getirsin.'' dedi.

TUNÇ: HAYIRLI OLSUN!

AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç da oyunu kullandı.

Tunç, "Birlik ve beraberlik içerisinde Karabağlar’ımıza en iyi hizmeti yapabilmek için Yurtoğlu Mahallesi Şehit Egemen Öztürk Ortaokulu’nda oyumuzu kullandık. Hayırlı, uğurlu olsun." dedi.

Resim

ÇAĞLAR: DEMOKRASİMİZLE GURUR DUYUYORUZ

Cumhur İttifakı Torbalı Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar, oyunu kullandı.

Oy verme işleminin ardından açıklama yapan Çağlar, "Oyumuzu kullandık. Demokrasimizle gurur duyuyoruz. Seçimler, milletimiz ve memleketimiz için hayırlı olsun" dedi.

Resim

ÇAYIR: BORNOVA YEPYENİ BİR GÜNE UYANACAK

Cumhur İttifakı Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır ailesiyle birlikte oyunu kullandı.

Oy verme işleminin ardından açıklama yapan Çayır, "Demokrasinin kalbi oy verme görevimizi büyük bir coşkuyla tamamladık. Bornovamızın bu seçimlerden zaferle çıkacağına olan inancımız tamdır. Yarın sabah, Bornova yepyeni bir güne, yepyeni bir umuda uyanacak" dedi

Resim

ÖZTEKİN: DEMOKRASİ ŞÖLENİ

Cumhur İttifakı Buca Belediye Başkan Adayı Adnan Öztekin ailesiyle birlikte oyunu kullandı.

Oy verme işleminin ardından açıklama yapan Öztekin, "Birlik beraberlik ve demokrasi adına güzel bir gündeyiz. Sandıklarda demokrasi şöleninin yaşanmasını ve seçim sonuçlarının Buca’mıza ve ülkemize şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Aydınlık yarınlarda buluşmak üzere" dedi.

ÇİFTÇİOĞLU: KAZANAN KARŞIYAKA OLSUN

AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu kullandı. Başkan Adayı Çiftçioğlu, eşi Sevil Çiftçioğlu ile birlikte oyunu kullanmak için Karşıyaka Kazım Dirik Anadolu Lisesi’ne geldi. Oy kullanacağı sınıfa giren Çiftçioğlu, sandık görevlileri ile tek tek tokalaşarak kazanın Karşıyaka olması temennisiyle oyunu kullandı.

Oy kullanmak için okula gelen vatandaşlarla da tek tek selamlaşan Çiftçioğlu, seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Çiftçioğlu, “Güzel bir pazar sabahında Karşıyaka’mızı, İzmir’i gelecek beş yılda yönetecek kadroları belirlemek üzere bugün sandık başındayız. Geride bıraktığımız  süreçte çok yoğun bir tempoyla çalıştık. Karşıyaka’mın her mahallesinde her sokağında vatandaşlarımızı dinledik, projelerimizi anlattık. Bugün de vatandaşlarımızla birlikte Karşıyaka’mızın gelecek beş yıllık kaderini oylarımızla belirliyoruz. Bugün kazananın Karşıyaka’mız ve Karşıyakalıların olmasını temenni ediyorum. Sandıklarda güzel bir hava var, demokrasimize yaraşır bir seçim olmasını diliyorum. Bu vesileyle sandık başlarında olmak üzere tüm görevli personelerimize kolaylıklar diliyorum. Bu demokrasi şöleninde yer alan muhtar adaylarımıza, belediye meclis üyesi adaylarımıza, belediye başkan adaylarımıza başarılar diliyorum” ifadelerin kullandı.

AKDENİZ : KAZANAN MENDERES OLSUN

AK Parti Menderes Belediye Başkanı adayı Sinan Akdeniz oyunu kullandı.

Akdeniz oy kullanma işleminin ardından ''Sevgili eşim Sibel ve çocuklarımızla birlikte Şehit Hakan İncekar Ortaokulu’nda oyumuzu kullandık. Seçim sonuçlarının şimdiden memleketimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Kazanan demokrasi, kazanan İzmir, kazanan Menderes olsun.'' dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası