Ege Postası
Geri

DEM Parti Büyükşehir Adayları oylarını kullandı

DEM Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Akın Birdal ve Türkan Aslan Ağaç, oylarını kullandı. Birdal, yaptığı açıklamada "Oyumuzu kullandık. Sonucun, halklarımızın beklenti ve özlemlerine karşılık verici olmasını diliyorum." dedi. Ağaç ise, İzmirli hemşerimlerimi adalet, özgürlük ve demokrasi için oy kullanmaya davet ediyorum. Özgür ve adil yarınlar çok yakın, oy kullan değiştir" dedi.
DEM Parti Büyükşehir Adayları oylarını kullandı
Haberler / Yerel Politika
31 Mart 2024 Pazar 14:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için bugün sandık başında. Oy verme işlemi başlarken, seçmenler saat 17.00'ye kadar oy kullanabilecek.

DEM Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Akın Birdal ve  Türkan Aslan Ağaç sandık başına giderek oylarını kulllandı.

"HALKLARIMIZIN UMUTLARINA  VE ÖZLEMLERİNE..."

Dikili Can Rüştü Tüfekçioğlu ilk okulunda oyunu kullanan Akın Birdal’a, DEM Parti İlçe Örgütü yöneticileri de eşlik etti. Oy kullandıktan sonra konuşan Birdal, “DEM Parti olarak biz seçim çalışmaları sürecinde sözlerimizi söyledik. Şimdi söz sırası halkların. Umuyorum ki halkımızın umutlarına ve özlemlerine karşılık olacak bir sonuç ortaya çıkacaktır” dedi. 

"OY KULLAN DEĞİŞTİR"

Urla Zeytinli Çok Amaçlı Bina’da oyunu kullan Türkan Arslan’a, DEM Parti Urla İlçe Yöneticileri eşlik etti. Oyunu kullandıktan sonra konuşan Aslan, İzmir’li yurttaşları oy kullanma çağırısında bulunarak şunları söyledi, “Özgürlük, adalet ve eşitlik için oy kullanmaya davet ediyoruz. Ardından sandıklara sahip çıkın diyoruz.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası