Ege Postası
Geri

Karşıyaka opera ve tiyatroya doyacak

Karşıyaka Belediyesi Opera ve Tiyatro Sahnesi Ocak ayında da sanatseverlerle dolacak. Açıldığı günden bu yana İzmir’in sanatsal etkinliklerinde en iddialı salonlarından biri konumuna yükselen Karşıyaka Belediyesi Opera ve Tiyatro Sahnesi yeni yılın ilk ayında dünyaca ünlü sanatçıları da ağırlayacak. Sanatseverlerin ilgisi sürdüğü sürece etkinlikleri devam ettireceklerini belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, “Kentimizde sanata düşkün olan hemşerilerimiz etkinlikler için salon salon dolaşmak zorunda kalıyordu. Yeni hizmete açtığımız sahne ile Karşıyaka kültür-sanat etkinlikleri ile daha da zenginleşti” dedi.
Karşıyaka opera ve tiyatroya doyacak
Haberler / İzmir
21 Aralık 2012 Cuma 12:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİRKarşıyaka Belediyesi Opera ve Tiyatro Sahnesi ocak ayına “Kuğunun şarkısı” gösterisinin Türkiye prömiyeri ile girecek. Ayrıca ilk kez Karşıyaka barok Günleri konsepti ile iki gece üst üste konser gerçekleştirilecek. Barok günlerinde İngiltere’den gelecek counter tenor Robin Blaze’de sahne alacak. Azerbaycan’lı sanatçılar Ruşen Muzaffer ile Arzu Safarova “Bakü’den Karşıyaka’ya “ konseri gerçekleştirecek. Ülkemizin en önemli tiyatro sanatçılarından Genco Erkal “Ben Bertold Brecht”, Cem Davran ile Erkan Can’da “Bezirgan” adlı oyunla Karşıyakalıların karşısına çıkacak.  Karşıyaka Belediye Filarmoni Orkestrası da dördüncü konserini dünyaca ünlü şefimiz Gürer Aykal ile gerçekleştirecek. Ocak ayının son etkinliğinde ise Bülent Ortaçgil konseri gerçekleşecek. Etkinlik davetiyeleri Karşıyaka Opera ve Tiyatro Sahnesi’nden temin edilebilir.   

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası