Ege Postası
Geri

Karşıyaka siyasetinde fair-play rüzgarı

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Karşıyaka’da CHP ve AK Parti arasında siyasette fair-play örneği yaşandı.Her iki partinin ilçe başkanı 1 Aralık sonrası başlayacak resmi seçim döneminde partiler arası gerginlik yaşanmaması, flamaların yırtılmaması ve çevre kirliliği oluşmaması adına protokol yapılması kararı aldı.
Karşıyaka siyasetinde fair-play rüzgarı
Haberler / Yerel Politika
14 Kasım 2013 Perşembe 20:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - Yaklaşan yerel seçimler öncesi siyasetin tansiyonu gitgide yükselirken, Karşıyaka’da CHP ve AK Parti arasında Fair-Play rüzgarı esti.

PROTOKOL YAPILACAK
CHP İlçe Başkanı Dr. Ali Karaege ve beraberindeki ilçe yöneticileri AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli’yi ziyaret etti.AK Parti ilçe yöneticileri ve AK Parti’den Karşıyaka Belediye Başkan aday adayı olan Tanfer Kemerli’nin de hazır bulunduğu görüşmede 1 Aralık sonrası başlayacak resmi seçim döneminde partiler arası gerginlik yaşanmaması, flamaların yırtılmaması ve çevre kirliliği oluşmaması adına her iki ilçe başkanı protokol yapılması kararı aldı.


SÜREKLİ:ŞİMDİDEN ÖNLEM ALALIM
AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Sürekli, “ Bayrak flama kavgalarına şimdiden bir çare bulmak gerek. Belirlenen yerlere asılmalı.Kaymakam Bey’inde katılımıyla bir toplantı yapalım. Seçimde gerginlik olmasın.Seçimde bayrak pankart yırtılmasın. Çevre kirliliği yaşanmasın. Kendi aramızda bir protokol imzalayalım” dedi.

KARAEGE :İLETİŞİM HALİNDE OLALIM
CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Dr. Karaege ise, “ Devamlı iletişim halinde olalım. Provokatörler olabilir. Zaman zaman tasvip etmediğimiz şeyler oluyor. seçim esnasında birbirimizi kırmadan yaralamadan seçimi götürmek istiyoruz. Karşıyaka kazansın” diye konuştu.

"SİZ DE DÜŞÜŞ VAR!"
Son yapılan anketlere göre Karşıyaka’da CHP’nin düşüşte olduğunu söyleyen Sürekli, “ Siz şuanda öndesiniz. Bizde kapatıyoruz. İstikrarlı ikincilik sağlam birinciliği getirir. Siz de düşüş var. Biz de çıkış var” dedi. Karaege ise, “ Bizde öyle kolay kolay düşüş olmaz. Bizim çıtamız beli daha da yükseğe çıkartmak istiyoruz. Burada kazanan Karşıyaka olacak ama tabi CHP’yle olacak” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası