Ege Postası
Geri

Karşıyaka'ya dişli rakip

CUMARTESİ günü 1461 Trabzon maçınan puansız dönerek play off yarışında kan kaybeden Karşıyaka, bu hafta dört sezondur diş geçiremediği Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'yle karşılaşacak.
Karşıyaka'ya dişli rakip
Haberler / Spor
19 Şubat 2013 Salı 16:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a karşı PTT 1'inci Lig'deki tek galibiyetini 2007-08 sezonunun ilk yarısında, 2-1'lik skorla alan yeşil kırmızılılar, o günden beri oynadıkları on maçı da kazanamadı. İki ekip arasındaki müsabakaların dördü berabere tamamlanırken 6 maçtan Gaziantep ekibi 3 puanla ayrıldı. Karşıyaka, ilk kez 2005-06 sezonunda karşılaştığı kırmızı lacivertlilerle toplamda oynadığı 14 maçta 1 galibiyet, 4 beraberlik, 9 yenilgi aldı. Teknik direktör Cihat Arslan, "Rakiple geçmişteki durum önemli değil. Çünkü taraftarımızın önünde iki maçtır kazanıyoruz. Bu seriye, kikinle karşılaşırsak karşılaşalım bir halka daha eklemek istiyoruz" dedi.

ANKARA FİRMASINDAN 300 BİN TL DESTEK

Başkan Cihan Büyükoral'ın göreve geldiği olağanüstü kongreden beri sponsor arayışı bitmek bilmeyen Karşıyaka'ya Ankara merkezli bir firma olan Burkay İnşaat'tan 300 bin TL'lik destek geldi. Ankaragücü deplasmanından beri sahaya şirketin göğüs reklamıyla çıkan Karşıyaka'nın sezon sonuna kadar bu uygulamayı sürdüreceği açıklandı. Forma reklamı karşılığında gelen 300 bin TL'nin tamanının geçmiş ödemelere gittiği ifade edildi.

Firmayla çok iyi ilişkiler kurduklarını ve anlaşmanın esnek olduğunu söyleyen Başkan Cihan Büyükoral, "Eğer farklı bir firma tek maçlık reklam vermek isterse sorun olmayacak" dedi.

Yönetim, yarınki Divan Kurulu toplantısında üyelere hem mali raporu, hem de Karşıyaka Stadı Projesi'ni sunacak. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası