Ege Postası
Geri

Karşıyaka'ya şampiyon kaleci

Karşıyaka, kariyerinde birçok şampiyonluk bulunup son olarak geçen sezon aynı gruptaki rakiplerden Elazığspor'la Play-Off'ta mutlu sona ulaşan kaleci Hakan Canbazoğlu'yla söz kesti.
Karşıyaka'ya şampiyon kaleci
Haberler / Spor
26 Temmuz 2024 Cuma 13:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TFF 3'üncü Lig'de sözleşme imzaladığı Gençer Cansev'in transferinden taraftarın tepkisi üzerine vazgeçen Karşıyaka gaza bastı. Yeşil-kırmızılı yönetim, kariyerinde birçok şampiyonluk bulunup son olarak geçen sezon aynı gruptaki rakiplerden Elazığspor'la Play-Off'ta mutlu sona ulaşan kaleci Hakan Canbazoğlu'yla söz kesti. Nazillispor'la 3'üncü Lig'de, Başakşehir, Yeni Malatyaspor ve Erzurumspor'la 1'inci Lig'de şampiyonluklar yaşayan, son olarak kupa kaldırdığı Elazığspor'la sözleşmesi sona eren 36 yaşındaki file bekçisinin İzmir'e gelerek Kaf-Kaf'a imza atması bekleniyor.

Galatasaray altyapısında yetişerek Süper Lig dahil tüm liglerde forma giyen Hakan Canbazoğlu, özellikle Erzurumspor'un kalesini korurken 1'inci Lig'de 2017-2018 sezonunun Play-Off finalinde Gaziantep FK'ya karşı seri penaltılarda 4 penaltı kurtararak takımını Süper Lig'e taşımıştı. Karşıyaka orta saha ve defansın sağı ile soluna yapılacak transferler için de uzun süredir görüştüğü Süper Lig takımlarının kamp süreçlerinin tamamlanmasını bekliyor. Kaf-Kaf, İzmir'deki ilk etap çalışmalarını tamamladıktan sonra kamp için Bolu'ya gidecek. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası