Ege Postası
Geri

Karşıyaka, yasak kalkınca takviye yapacak

KARŞIYAKA'da Başkan Mutlu Altuğ'un, "Transfer yasağını kaldıracak kaynağı yüzde 90 oranla bulduk.
Karşıyaka, yasak kalkınca takviye yapacak
Haberler / Spor
27 Haziran 2016 Pazartesi 14:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bayramdan sonra transfer önünü açacağız" açıklaması taraftarların yüzünü biraz olsun güldürürken, Teknik Direktör Soner Tolungüç, takviye konusunda aceleci davranmaları gerektiğini söyledi.

Yasak kalkar kalkmaz imzaları hızla attırıp kadroyu şekillendirmeleri gerektiğini belirten teknik adam, "Henüz transfer yasağı kapsamına girmemiş onlarca alacak dosyası kulübün kapısında bekliyor. Aceleci davranmalıyız" ifadelerini kullandı.

Gerekli ön hazırlığı yaptığını belirten Tolungüç, "Yasak kalkar kakmaz transferleri yapıp lisansları çıkararak yeni dosyalar eklenmeden takımı oluşturmalıyız. Belki zamanın kısıtlı olması handikapı olabilir ama en iyi kadroyu kurmaya çalışacağız. İsimleri hedefe göre netleştireceğiz. Biz de taraftarlar gibi dört gözle yasağın kalkmasını bekliyoruz" dedi. Bu arada geçen sezon Fethiyespor'da kiralık oynayan stoper Cenk Özbey'e Yeni Malatyaspor'un talip olduğu bildirilirken, Arsinspor'a kiralık verilen golcü Hakan Kuş'a da çok sayıda kulübün talip olduğu öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası