Ege Postası
Geri

Karşıyaka’ya 200 bin kış çiçeği

Kış aylarının gelmesiyle birlikte kenti mevsime uygun bitkilerle donatmaya başlayan Karşıyaka Belediyesi, 200 bin çiçeği toprakla buluşturdu. Seferihisar Bademler’deki kooperatiften satın alınan kış çiçekleri, kentin park ve sokaklarına güzellik kattı. Başkan Akpınar “Hem ilçemizi çiçeklerle süslemeye hem de köy kooperatiflerine destek olmaya devam edeceğiz” dedi.
Karşıyaka’ya 200 bin kış çiçeği
Haberler / Yerel Yönetimler
17 Ocak 2016 Pazar 12:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Kenti güzelleştirmek ve üreticilere destek olmak amacıyla kooperatiflerden çiçek alımı yapan Karşıyaka Belediyesi, bu kış mevsimi için de Seferihisar Bademler Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nden 200 bin adet çiçek satın aldı. Karşıyaka Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarda; çuha, sıklamen, aslanağzı ve menekşe gibi çiçeklerle, tüm parklar ve muhtelif alanlar rengârenk süslendi.

MUSTAFA KEMAL’E DEV YELİŞ ALAN
Öte yandan, Mustafa Kemal Mahallesi’ndeki 110 bin metrekarelik boş araziyi rekreasyon alanına dönüştürmek amacıyla başlatılan çalışmalar da tamamlandı. Alanı 400 adet ağaç, 45 bin adet yer örtücü bitki ve 15 bin adet çalıyla donatan belediye, mahalle sakinleri için keyifli bir sosyal yaşam alanı yarattı.

ÇİÇEK GİBİ KENT
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Yeşile önem veren, bina değil ağaç diken bir yöneticilik anlayışına sahibiz. Daha yeşil ve çiçek gibi bir kent yaratmak için hizmet ediyoruz. Bu kış da Karşıyakamızı 200 bin çiçekle güzelleştirdik. Çiçekleri kooperatiflerden satın alarak köylerimize de destek vermiş oluyoruz. Hem yılın her döneminde ilçemizi çiçeklerle süslemeye hem de köy kooperatiflerine destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası