Ege Postası
Geri

Kasırgada kaybolan köpek röportaj sırasında kurtarıldı

ABD'de meydana gelen ve 24 kişinin ölümüyle sonuçlanan kasırganın ardından insanlar kayıplarını aramaya başladı. CBS News, kasırga mağdurlarından Barbara Garcia ile röportaj yaptığı sırada sevindirici bir olay yaşandı ve Garcia'nın...
Kasırgada kaybolan köpek röportaj sırasında kurtarıldı
Haberler / Dünya
22 Mayıs 2013 Çarşamba 11:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ABD'de meydana gelen ve 24 kişinin ölümüyle sonuçlanan kasırganın ardından insanlar kayıplarını aramaya başladı. CBS News, kasırga mağdurlarından Barbara Garcia ile röportaj yaptığı sırada sevindirici bir olay yaşandı ve Garcia'nın kayıp köpeği bulundu.

Kasırga başladığında, tatbikatlarda yaptığı gibi, küçük banyosunda bir taburenin üzerinde oturduğunu ve küçük köpeğinin yanında olduğunu anlatan Garcia, her şey bittiğinde köpeğini bulamadığını söyledi. Tam bu sırada gazeteciler köpeği gördü ve Garcia'nın molozları kaldırmasıyla köpek kurtuldu.

TÜKLER, YIKIMIN BOYUTUNU GÖRÜNTÜLEDİ

Öte yandan Oklahoma City'deki yıkımın boyutunu bölgede yaşayan Türkler cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. Görüntülerde kurtarma araçları ve etrafa dağılan molozlar yer alıyor.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası