Ege Postası
Geri

Kasırgadan sağ kurutulan kedi sahibini 6 ay sonra buldu

Amerika’nın doğu kıyılarını yaklaşık 6 ay önce vuran süper kasırga Sandy’nin yaraları sarılmaya devam ederken, New Jersey’ın Tom River ilçesinde beklenmedik bir olay yaşandı. Sandy kasırgasından sağ kurtulmayı başaran kedi olaydan...
Kasırgadan sağ kurutulan kedi sahibini 6 ay sonra buldu
Haberler / Dünya
7 Mayıs 2013 Salı 10:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Amerika’nın doğu kıyılarını yaklaşık 6 ay önce vuran süper kasırga Sandy’nin yaraları sarılmaya devam ederken, New Jersey’ın Tom River ilçesinde beklenmedik bir olay yaşandı. Sandy kasırgasından sağ kurtulmayı başaran kedi olaydan yaklaşık 6 ay sonra sahibini buldu.

Porsche adlı kedinin sahibi Uranie Roberts, onu karşısında görünce şaşırıp kaldığını söyledi. Philadelphia NBC televizyon kanalına konuşan Roberts yaşadığı olayı şöyle özetledi: "Yeşil gözlerini karşımda görünce, ‘Cennetin sahibi Allahım, bu Porsche!’ diye bağırdım. Bu bir mucize."

Kedisinin evinin arka çardağına bulduğunu aktaran Roberts, "Kızım ile Sandy kasırgası gelmeden uyarıları dikkate alarak evimizi boşalttık. Kendim de bizimleydi. Ancak geçici olarak taşındığımızın ilk günü kedim evden çıkıp gitti ve bir daha da dönmedi geriye." dedi.

Evlerinden 8 mil uzakta bir yere geçici olarak taşındıklarını kasırgadan sonra tekrar döndüklerini aktaran Roberts, "Onca zaman sonra Porsche’nin yolunu bularak gelebilmesi hayret verici. Evi nasıl bulduğunu anlatmasını isterdim." diye konuştu.

29 Ekim 2012 tarihinde New Jersey sahillerini vuran süper kasırga Sandy, yalnızca New York ile New Jersey eyaletinde 60 milyar dolar maddi hasara ve toplamda 200'e yakın insanın da ölümüne yol açmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası