Ege Postası
Geri

Katliam gibi kazada ölenler son yolculuklarına uğurlandı

İZMİR'in Güzelbahçe İlçesi'nde, otomobille minibüsün çarpıştığı kazada hayatını kaybeden 4 kişi cenaze törenlerinin ardından son yolculuklarına uğurlandı. Aynı kazada yaralanan 10 kişinin ise tedavilerinin sürdüğü bildirildi. Minibüste bulunanların inşaat işi için gittikleri Çeşme'den dönüşe geçtikleri, kazanın da bu sırada meydana geldiği belirtildi.
Katliam gibi kazada ölenler son yolculuklarına uğurlandı
Haberler / 3. Sayfa
14 Aralık 2015 Pazartesi 16:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kaza, geçen cumartesi günü saat 19.00 sıralarında İzmir-Çeşme Otoyolu Seferihisar Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Çeşme'den Narlıdere yönüne giden Yavuz Turşak, idaresindeki 35 DEE 83 plakalı minibüsün direksiyon hakimiyetini kaybetti. Savrulan minibüs aynı yönde giden Patrick Clarke (66) yönetimindeki 35 GD 0142 otomobile arkadan çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Patrick Clarke, minibüs şoförü Yavuz Turşak ile minibüste bulunan Ergün Güntepe (48), Hasan Gündüz (40), Şehmuz Poyraz (18), Abdurrahman Turgay (31), Yılmaz Özgün (43), Ahmet Özbek (37), Ahmet Akçakale (25), Ethem Karataç (57), İsa Öztürk (22), Serkan Turşak (17), Halis Ökmen ve Melik Telek yaralandı. Kazayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Ergün Güntepe ile çarpışmanın etkisiyle araçtan fırlayıp sulama kanalına düşen Melik Telek'in hayatını kaybettiği belirlendi. Kaza yerine sevk edilen ambulanslarla yaralılar İzmir'deki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı. Ancak yaralılardan Ahmet Özbek ve Halis Ökmen müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Minibüste bulunanların inşaat işi için Çeşme'ye gittikleri ve kazanın da dönüş yolunda meydana geldiği öğrenildi. Öte yandan kazada can veren Ergün Güntepe, Melik Telek, Ahmet Özbek ve Halis Ökmen, düzenlenen cenaze törenlerinin ardından gözyaşları arasında toprağa verildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası