Ege Postası
Geri

Kavga sırasında kalp krizi geçiren şahıs hayatını kaybetti

Ev sattığı vatandaş ile kavga eden müteahhit, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. İddiaya göre, Erzincan'da müteahhitlik yapan Kemal D. ev sattığı Sinan A. ile sattığı ev yüzünden tartıştı. Tartışma kavgaya dönüşünce müteahhit...
Kavga sırasında kalp krizi geçiren şahıs hayatını kaybetti
Haberler / Güncel
13 Ağustos 2013 Salı 13:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ev sattığı vatandaş ile kavga eden müteahhit, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

İddiaya göre, Erzincan'da müteahhitlik yapan Kemal D. ev sattığı Sinan A. ile sattığı ev yüzünden tartıştı. Tartışma kavgaya dönüşünce müteahhit Kemal D. kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

Olay Yeni Mahalle 307 Sokak’ta meydana geldi. Müteahhit Kemal D.’den (55) arsa karşılığı ev alan Sinan A. (50) evin alt kısmındaki bodrum nedeni ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle tarafların yakınları da olaya müdahil oldu. Taşlı sopalı kavgaya dönüşen olayda iddiaya göre kalp hastası olan müteahhit Kemal D. kalp krizi geçirerek olduğu yere yığıldı.

Olay yerine gelen ambulans ile Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Kemal D. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay yerine gelen Erzincan Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri sokak ve kaldırımda delilleri alarak inceleme yaptı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası