Ege Postası
Geri

Kayıp alman turisti arama çalışmaları sürüyor

DENİZLİ Pamukkale’deki antik havuzda geçen pazartesi günü ortadan kaybolduktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan Alman vatandaşı, alzheimer hastası 75 yaşındaki Werner Rudolf, hala bulunamadı. Arama kurtarma ekipleriyle çok sayıda jandarma, Alman turisti bulmaya çalışıyor. Arama çalışmalarında jandarmanın iz takip köpeği de kullanılıyor.
Kayıp alman turisti arama çalışmaları sürüyor
Haberler / Ege
13 Mart 2013 Çarşamba 15:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Denizli - Pamukkale’deki antik havuzda geçen pazartesi günü saat 16.00 sıralarında ortadan kaybolan Alman turist Werner Rudolf'ün, jandarma ve arama kurtarma ekiplerinden oluşan 100’den fazla kişi tarafından aranmaya devam ediliyor. Arama çalışmalarına jandarmanın iz takip köpeği de dahil edildi. Alman Rudolf’ün bir giysisi jandarmanın kayıp bulmada uzman olan köpeğine koklatılarak çevrede aranmaya başlandı. Jandarma ve arama kurtarma ekiplerinin çalışmalarına Karahayıt Beldesi’nde yaşayan vatandaşlar da destek veriyor. Gruplara ayrılan arama kurtarma ekipleri Pamukkale ve Karahayıt ile Akköy İlçesi çevrelerinde arama çalışmalarına devam ediyor.


Jandarma yetkilileri, beyaz saçlı, uzun boylu, kot pantolon ve siyah kazaklı Alman turisti görenlerin 156 jandarma ihbar hattını aramalarını istedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası