Ege Postası
Geri

Kaymakam Esmer'den Tapu ve Kadastro'ya yıl dönümü tebriği

Tapu ve Kadastro Erzurum Bölge Müdürlüğü'nün 166. kuruluş yıl dönümü Müceldili Konağı'nda düzenlenen Kaymakamlık Eşgüdüm Toplantısı'nda kutlandı.Palandöken Kaymakamı Şenol Esmer, mülkiyet hakkının insan hakları beyannamesi...
Kaymakam Esmer'den Tapu ve Kadastro'ya yıl dönümü tebriği
Haberler / Genel
28 Mayıs 2013 Salı 17:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tapu ve Kadastro Erzurum Bölge Müdürlüğü'nün 166. kuruluş yıl dönümü Müceldili Konağı'nda düzenlenen Kaymakamlık Eşgüdüm Toplantısı'nda kutlandı.

Palandöken Kaymakamı Şenol Esmer, mülkiyet hakkının insan hakları beyannamesi ile güvence altına alınmış hak olduğunu söyledi. Kaymakam Esmer, mülkiyet hakkının doğru ve adil bir şekilde kullanılması amacı ile kurulmuş olan tapu ve kadastro müdürlüğünün büyük bir öneme sahip olduğuna dikkat çekti. Mülkiyet olgusunun insanın doğası gereği var olduğunu, sahip olduğunu koruma, onu idame ettirme ve sonraki nesillere aktarma ihtiyacı ile hareket ettiğini belirten Esmer, "Tapu çalışmaları mülkiyet hakkı ihtiyacına cevap verebilmek adına büyük bir öneme sahip." dedi.

Kaymakam Esmer, çalışmalarından dolayısı Palandöken Tapu Müdürü Levent Kara olmak üzere bütün kurum personelini tebrik etti.

Palandöken Tapu Müdürü Kara da ilçe sınırları içerisinde yapılan çalışmalar hakkında Kaymakam Şenol Esmer'e bilgi verdi. Kara, ardından günün anısına desteklerinden dolayı Esmer'e, “Osmanlı'dan Günümüze Tapu Arşivi” isimli bir kitap hediye etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası