Ege Postası
Geri

Kayseri Kültür Yolu ihale edildi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bir günde 2 önemli ihale gerçekleştirdi. Söz konusu ihaleler sonuçlandıktan sonra Kültür Yolu'nun yapımına başlanacak ve Kurşunlu Parkı yeniden düzenlenecek.     Kayseri turizmi için önemli...
Kayseri Kültür Yolu ihale edildi
Haberler / Genel
26 Temmuz 2013 Cuma 16:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kayseri Büyükşehir Belediyesi bir günde 2 önemli ihale gerçekleştirdi. Söz konusu ihaleler sonuçlandıktan sonra Kültür Yolu'nun yapımına başlanacak ve Kurşunlu Parkı yeniden düzenlenecek.

    Kayseri turizmi için önemli projelerden biri olan Kültür Yolu için Büyükşehir Belediyesi Yapı Kontrol Daire Başkanlığı tarafından ihale yapıldı. Yaklaşık maliyeti 2 milyon 725 bin 520 TL olan Kültür Yolu yapım işi ihalesine 3 firma katıldı. İhaleye katılan firmalardan Yeniden İnşaat 2 milyon 956 bin TL, Öner Proje 2 milyon 845 bin TL, Sait Bozdağ-Gülenay Demirel ise 2 milyon 665 bin TL teklif verdi. İhale komisyonu teklifleri değerlendirdikten sonra kazanan firmayı açıklayacak ve Kültür Yolu'nun yapımına başlanacak.

    KURŞUNLU PARKI YENİLENİYOR

    Günün bir başka ihalesi ise Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapıldı. Kurşunlu Parkı'nın yeniden düzenlenmesi işi için yapılan ihaleye 5 firma katıldı. Yaklaşık maliyeti 767 bin lira olan ihale için, Fahri Taban-Gülenay Güven 675 bin 287 TL, Başaran İnşaat 688 bin 750 TL, Bayer 721 bin 563 TL, Gökışığı 812 bin 337 TL, Alp firması ise 863 bin 332 TL teklif verdi. Tekliflerin değerlendirilmesinin ardından kazanan firma belli olacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası