Ege Postası
Geri

Kazakistan’dan Tacikistan’a askeri yardım

Tacikistan ile Kazakistan aralarındaki askeri işbirliğini geliştirme kararı aldı. Kazakistan Savunma Bakanlığı resmi internet sitesinde yer alan habere göre, iki ülke savunma bakanları arasında askeri yardım mutabakatı imzalandı. Bu anlaşma...
Kazakistan’dan Tacikistan’a askeri yardım
Haberler / Genel
16 Nisan 2013 Salı 11:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tacikistan ile Kazakistan aralarındaki askeri işbirliğini geliştirme kararı aldı. Kazakistan Savunma Bakanlığı resmi internet sitesinde yer alan habere göre, iki ülke savunma bakanları arasında askeri yardım mutabakatı imzalandı. Bu anlaşma çerçevesinde, Kazakistan, Tacikistan Silahlı Kuvvetleri’ne askeri yardımda bulunacak.

Duşanbe ziyareti kapsamında Tacikistan Savunma Bakanı Şerali Hayrullayev ile de bir araya gelen Kazakistan Bakan, “Kazak yönetimi Tacikistan ile olan ilişkilerimize büyük değer veriyor. Tacikistan bölgemizdeki en önemli ortağımız. Kazakistan ile Tacikistan ilişkileri siyasi, ekonomik ve askeri alanda gelişiyor.” diye konuştu.

Resmi temaslarda bulunmak üzere Tacikistan’a giden Kazakistan Savunma Bakanı Adilbek Caksıbekov, Tacikistan Devlet Başkanı İmamali Rahman tarafından kabul edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası