Ege Postası
Geri

Kedilere sıcak yuva

Sahipsiz sokak hayvanlarını kış şartlarından korumak ve onlara hem kalacak yer hem de mama sağlamak için çalışmalar yürüten Karşıyaka Belediyesi, yüzlerce hayvanseverin katılımıyla, kedi evi yapım etkinliği düzenledi. Yapılan yuvalar ilçenin farklı noktalarındaki park ve yeşil alanlara bırakıldı.
Kedilere sıcak yuva
Haberler / Yerel Yönetimler
24 Ocak 2015 Cumartesi 10:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Karşıyaka Belediyesi ve Kedici Dergisi’nin çağrısıyla Taypark’ta buluşan vatandaşlar sokak kedileri için onlarca yuva hazırladı. Leğen ve strafordan yuvaların yapıldığı etkinliğe çocuklar da büyük ilgi gösterdi.

 
KIŞ SONUNA KADAR DEVAM EDECEK

Sahipsiz sokak hayvanlarına sıcak yuva imkanı sağlayan etkinlik farklı tarihlerde, kış sonuna kadar devam edecek. Hayvan severlerin beğenisini ve yoğun ilgisini toplayan etkinlik kış sonuna kadar devam edecek. Proje sayesinde hem can dostlar sıcak bir yuvaya kavuşacak hem de sahipsiz hayvanlar için farkındalık yaratılmış olacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası