Ege Postası
Geri

Kemal Okuyan'dan 'BAL' tepkisi: Gün gelecek tabelayı da indirmeye kalkacaklar

Türkiye Komünist Partisi (TKP) Genel Sekreteri Kemal Okuyan, Bornova Anadolu Lisesi korusunda Suriyeliler için anaokulu yapıldığı iddialarına ilişkin "Bornova Anadolu Lisesi’ne yıllardır saldırılıyor. Gün gelecek tabelayı da indirmeye kalkacaklar. Son olayda mesele göçmenlere anaokulu yapılması değil. Mesele anaokulu ya da kreş için bir okula ve yeşile darbe vurulması" dedi.
Kemal Okuyan'dan 'BAL' tepkisi: Gün gelecek tabelayı da indirmeye kalkacaklar
Haberler / Politika
4 Ocak 2024 Perşembe 16:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir'deki Bornova Anadolu Lisesi’nin (BAL) korusuna Suriyeliler için anaokulu yapılacağı iddialarına aynı zamanda BAL mezunu da olan Türkiye Komünist Partisi Genel Sekreteri Kemal Okuyan X (Twitter) hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi. Okuyan’ın paylaşımı şöyle:

“Bornova Anadolu Lisesi’ne yıllardır saldırılıyor. Gün gelecek tabelayı da indirmeye kalkacaklar. Son olayda mesele göçmenlere anaokulu yapılması değil. Mesele anaokulu ya da kreş için bir okula ve yeşile darbe vurulması. Üyesi olduğum BAL ailesi direnci doğru yerde kurmalı.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası