Ege Postası
Geri

Kemalpaşa AK Parti’de Aksakal dönemi

AK Parti Kemalpaşa İlçe Başkanlığına atama yapıldı.
Kemalpaşa AK Parti’de Aksakal dönemi
Haberler / Yerel Politika
22 Nisan 2020 Çarşamba 11:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Mehmet Ali Demirtaş’ın istifasıyla birlikte genel merkez tarafından kongrede aday gösterilen Bülent Aksakal, korona virüsü salgın hastalığı dolayısıyla, kongrelerin iptal edilmesinin ardından İl Başkanı Kerem Ali Sürekli tarafından ataması yapıldı. 

İl Başkanı Kerem Ali Sürekli tarafından ataması yapılan Bülent Aksakal yaptığı açıklamada, kendisini bu göreve layık görenlere teşekkür etti. 

Aksakal açıklamasında şu ifadeler yer verdi:

“Birliğe, beraberliğe ve kardeşliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu süreçte bütün insanlığın sınava tabi tutulduğu özel bir zaman diliminden geçiyoruz. Dünya liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğindeki Türkiye yine göz dolduruyor, tarih yazıyor. Liderimiz, partimiz ve davamız için şahsım olarak her türlü fedakarlığı göstererek bu kutlu davanın bir adım daha ileri götürülmesi noktasında her şeyimi ortaya koyacağımı ifade etmek isterim.  Özellikle tüm teşkilat mensuplarımıza seslenmek istiyorum; Emrinizdeyim. Destek ve katkılarınızı bekliyorum.” 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası